ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Τρόμος για δύο γυναίκες στην Κηφισιά: Συνελήφθη 27χρονος που αποπειράθηκε να τις βιάσει

Ο «δράκος» έκανε και τις δύο απόπειρες σε διάστημα μόλις μίας ώρας

Τρόμος για δύο γυναίκες στην Κηφισιά: Συνελήφθη 27χρονος που αποπειράθηκε να τις βιάσει

Στα «χέρια» της Ελληνικής Αστυνομίας, βρίσκεται ένας 27χρονος άνδρας ο οποίος το απόγευμα της Δευτέρας και μέσα σε διάστημα μιας ώρας έκανε δυο απόπειρες βιασμού σε βάρος γυναικών στην Κηφισιά.

Στις 18:20 το απόγευμα της Δευτέρας, προσέγγισε μια γυναίκα ηλικίας 41 ετών που βρισκόταν στην συμβολή των οδών Όθωνος και Μπότσαρη και αφού προέβη σε άσεμνες πράξεις με χρήση σωματικής βίας, στην συνέχεια προσπάθησε να την σύρει σε σημείο με φυλλωσιές για να την βιάσει. Η γυναίκα αντιστάθηκε σθεναρά με τον 27χρονο να τρέπεται σε φυγή.

Ξαναχτύπησε ο 27χρονος «δράκος» μία ώρα μετά

Μία ώρα αργότερα ο 27χρονος ξαναχτύπησε, καθώς επιτέθηκε με σεξουαλικές διαθέσεις, σε μια 55χρονη γυναίκα στην οδό Αχαρνών. Η γυναίκα σε κατάσταση πανικού ξεκίνησε να φωνάζει με τον δράστη να απομακρύνεται.

Άμεσα ενημέρωσε την αστυνομία με άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ, να εντοπίζουν τον 27χρονο και να τον συλλαμβάνουν καθώς αναγνωρίστηκε ανεπιφύλακτα από τα θύματα του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.