ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Βούλγαρος υπέστειλε την ελληνική Σημαία στην Καβάλα & ανάρτησε την βουλγαρική – Αφέθηκε ελεύθερος & συνέχισε το «έργο» του στην Δράμα!

Είναι μέλος εξτρεμιστικής βουλγαρικής οργάνωσης που θεωρεί ότι η ανατολική Μακεδονία ανήκει στην Βουλγαρία

Βούλγαρος υπέστειλε την ελληνική Σημαία στην Καβάλα & ανάρτησε την βουλγαρική – Αφέθηκε ελεύθερος & συνέχισε το «έργο» του στην Δράμα!

Ένας 35χρονος Βούλγαρος εθνικιστής συνελήφθη χθες κατά τις βραδινές από άντρες του Κεντρικού Λιμεναρχείου Καβάλας που τον οδήγησαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Καβάλας όπου του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για προσβολή εθνικών συμβόλων, γιατί πήγε στον λιμενοβραχίονα του επιβατικού λιμένα «Απόστολος Παύλος» και αφού υπέστειλε την ελληνική σημαία που κυμάτιζε, ανέβασε τη σημαία της Βουλγαρίας.

Στον δράστη ασκήθηκε ποινική δίωξη για «προσβολή εθνικών συμβόλων», ωστόσο λίγο αργότερα αφέθηκε ελεύθερος με εντολή εισαγγελέα και εν συνεχεία ο Βούλγαρος δεν σταμάτησε εδώ αλλά επωφελούμενος της ελληνικής «γενναιοδωρίας», κατευθύνθηκε στην πόλη της Δράμας, όπου συνέχισε τις ανθελληνικές «ακτιβιστικές» του ενέργειες, με τις αστυνομικές αρχές να τον καταδιώκουν μέχρι τα ελληνοβουλγαρικά σύνορα!

Στο περιστατικό της Καβάλας το πρωτόγνωρο θέαμα το είδαν τα μέλη του πληρώματος του «AKRA PRINOS», του σκάφους που μεταφέρει εργαζόμενους στην εξέδρα των Πετρελαίων της Καβάλας, κατά την επιστροφή τους από τον Πρίνο:

Ένας άνδρας είχε ανέβει στον ιστό που βρίσκεται στο ακρωμόλιο του προσήνεμου μόλου του λιμανιού, είχε «κατεβάσει» την ελληνική σημαία και είχε υψώσει τη… βουλγαρική!

Οι αυτόπτες μάρτυρες ενημέρωσαν  τις λιμενικές αρχές που έσπευσαν άμεσα στο σημείο και προσπάθησαν να συλλάβουν τον 35χρονο άντρα ο οποίος πρόβαλε αντίσταση, εξύβριζε τους λιμενικούς και φώναζε ότι οι περιοχές αυτές ανήκουν στη Βουλγαρία!

Ο εν λόγω συλληφθείς είχε απασχολήσει και άλλη μια φορά τις αρχές με ανάλογο περιστατικό καθώς φέρεται να είναι μέλος εξτρεμιστικής οργάνωσης που πρεσβεύει πως η Καβάλα και οι περιοχές της ανατολικής Μακεδονίας ανήκουν στη γειτονική χώρα και όχι στην Ελλάδα.

Συνεπώς, δεν πρόκειται για ένα ασήμαντο περιστατικό, καθώς από πίσω υπάρχει ολόκληρη εχθρική ξένη οργάνωση ενώ ο ίδιο διαπράττει αυτά τα αδικήματα κατ΄εξακολούθηση.

Η επίσημη ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος αναφέρει τα εξής:

«Στη σύλληψη ενός 35χρονου αλλοδαπού προέβησαν, μεσημβρινές ώρες χθες, στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Καβάλας, για παράβαση των άρθρων 167, 191Α και 361 του Π.Κ.

Συγκεκριμένα, ο ανωτέρω προέβη στην υποστολή της ελληνικής σημαίας από τον ιστό που βρίσκεται στο νότιο λιμενοβραχίονα του λιμένα Καβάλας πετώντας την κάτω, ενώ ύψωσε σημαία άλλης χώρας και στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή μη συμμορφούμενος στις εντολές των στελεχών της οικείας Λιμενικής Αρχής, ενώ αντιστάθηκε σθεναρά στη σύλληψη του προβαίνοντας σε εξύβριση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Καβάλας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.