ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

ΥΠΕΞ Ρωσίας: «Η προμήθεια όπλων από την Τουρκία στην Ουκρανία έρχεται σε αντίθεση με τον ρόλο της Άγκυρας ως διαμεσολαβητή»

Η τουρκική εταιρεία Baykar προμηθεύει επιθετικά drones Bayraktar TB-2 στην Ουκρανία από το 2018

ΥΠΕΞ Ρωσίας: «Η προμήθεια όπλων από την Τουρκία στην Ουκρανία έρχεται σε αντίθεση με τον ρόλο της Άγκυρας ως διαμεσολαβητή»

Ο επικεφαλής του τέταρτου ευρωπαϊκού τμήματος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Γιούρι Πίλιπσον, δήλωσε πως η προμήθεια όπλων από την Τουρκία στην Ουκρανία έρχεται σε αντίθεση με τον ρόλο της Άγκυρας ως διαμεσολαβητή.

Σημειώνει ότι η Τουρκία έχει επανειλημμένα δηλώσει την επιθυμία της να εξασφαλίσει την έγκαιρη κατάπαυση του πυρός και ζήτησε την επανέναρξη των διαπραγματεύσεων.

«Φυσικά, η προμήθεια όπλων και στρατιωτικού εξοπλισμού στο καθεστώς του Κιέβου έρχεται σε άμεση αντίθεση με αυτές τις προθέσεις και δεν είναι σε καμία περίπτωση συμβατή με τον ρόλο του ενδιάμεσου», είπε ο Πίλιπσον.

Συγκεκριμένα, η τουρκική εταιρεία Baykar προμηθεύει επιθετικά drones Bayraktar TB-2 στην Ουκρανία από το 2018.

Τον Αύγουστο του 2022, ο πρέσβης της Ουκρανίας στην Τουρκία Βασίλι Μποντνάρ είπε ότι η Baykar σκοπεύει να κατασκευάσει το δικό της εργοστάσιο στην Ουκρανία, όπως σημειώνεται.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.