ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Περιοδεία Π.Παναγιωτόπουλου στα νησιά της ΑΟΖ

Περιοδεία Π.Παναγιωτόπουλου στα νησιά της ΑΟΖ

Περιοδεία σε Στρατιωτικές Μονάδες της Δωδεκανήσου και σε φυλάκια και Στρατιωτικές Φρουρές ακριτικών νησιών, θα πραγματοποιήσει αύριο, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Παναγιωτόπουλος, συνοδευόμενος από τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ, στρατηγό Μιχαήλ Κωσταράκο και τον αρχηγός ΓΕΣ, αντιστράτηγο Κωνσταντίνο Γκίνη.

Συγκεκριμένα, ο Π. Παναγιωτόπουλος θα επισκεφθεί την έδρα της 95ης Ανώτερης Διοίκησης Ταγμάτων Εθνοφυλακής (95 ΑΔΤΕ) στη Ρόδο, το στρατόπεδο «Ταξιάρχου Κλαδάκη» στο νησί της Σύμης, τη Διοίκηση Άμυνας Νήσου Μεγίστης (ΔΑΝ Μεγίστης) και τα στρατιωτικά φυλάκια στις νήσους Ρω και Στρογγύλη, όπου θα συνομιλήσει με το στρατιωτικό και πολιτικό προσωπικό και θα ανταλλάξει ευχές, ενόψει των εορτών.

Στη Σύμη, ο κ. Παναγιωτόπουλος θα επισκεφθεί επίσης, την Ιερά Μονή Πανορμίτη, όπου θα έχει συνάντηση με τον Μητροπολίτη Σύμης, κ. Χρυσόστομο ενώ στη νήσο Ρω θα επισκεφθεί το Επιτηρητικό Φυλάκιο, όπου θα τελεστεί Τρισάγιο και θα καταθέσει στέφανο στο μνημείο της «Κυράς της Ρω».

Η περιοδεία είναι ενδεικτική της εστίασης του ενδιαφέροντος της πολιτικής και της στρατιωτικής ηγεσίας στις ακριτικές περιοχές για ευνόητους λόγους… Παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζονται συνεπεία της οικονομικής κρίσης, συναίσθηση της κατάστασης στο υπουργείο υπάρχει, καθώς και η αναζήτηση έξυπνων λύσεων που θα διατηρήσουν για όσο το δυνατόν μεγαλύτερο χρονικό διάστημα την αποτρεπτική ισχύ των Ενόπλων Δυνάμεων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.