ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Έρευνα για πιθανό κύκλωμα στρατιωτικών κτηνιάτρων διέταξε ο Π.Παναγιωτόπουλος

Έρευνα για πιθανό κύκλωμα στρατιωτικών κτηνιάτρων διέταξε ο Π.Παναγιωτόπουλος

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Παναγιωτόπουλος, με κατεπείγον υπηρεσιακό έγγραφο, που απέστειλε προς τον αντιστράτηγο εισαγγελέα αναθεωρητή Α’, Ιωάννη Μποζίνη,  ζητάει να επιταχυνθούν οι διαδικασίες και οι έρευνες της Εισαγγελίας του Στρατοδικείου Αθηνών για την ποινική αξιολόγηση των βαρύτατων καταγγελιών που είδαν το φως της δημοσιότητας για ενδεχόμενη ύπαρξη κυκλώματος  στρατιωτικών κτηνιάτρων που χορηγούν παράνομα πιστοποιητικά καταλληλότητας σε εταιρείες που προμηθεύουν τις Ένοπλες Δυνάμεις με κρέατα και άλλα τρόφιμα.

Στο έγγραφό του, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας ζητεί να κληθούν να καταθέσουν, εκτός των άλλων, και οι δημοσιογράφοι που διενήργησαν τις σχετικές έρευνες, καθώς και κάθε άλλο πρόσωπο που μπορεί να έχει στοιχεία για την υπόθεση.

Καλεί δε, τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας του Αναθεωρητικού Δικαστηρίου να εποπτεύσει ο ίδιος τη διεξαγωγή της έρευνας και να ελέγξει τους υφισταμένους του, εάν και εφόσον υπήρξε καθυστέρηση στην όλη διαδικασία.

Να σημειωθεί ότι ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, κ. Παναγιωτόπουλος, είχε ζητήσει από την επομένη του πρώτου δημοσιεύματος (12/11/12) την παρέμβαση της στρατιωτικής δικαιοσύνης και τη διενέργεια έρευνας προς κάθε κατεύθυνση, με προηγούμενο έγγραφό του, που απέστειλε προς τον Εισαγγελέα της Στρατιωτικής Δικαιοσύνης από τις (12/11/12).

Μόλις όμως ο υπουργός είδε καθυστερήσεις, επανεκκίνησε τα πράγματα με τη σημερινή επιστολή του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.