ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Παράπονα και πολλές γκρίνιες ακούγονται για τον ΥΦΕΘΑ Α.Στεφανή

Παράπονα και πολλές γκρίνιες ακούγονται για τον ΥΦΕΘΑ Α.Στεφανή

Τον υφυπουργό Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδη Στεφανή «δείχνουν» ως βασικό υπαίτιο οι περισσότεροι «αποκεφαλισθέντες» στις σημερινές κρίσεις των ανωτάτων στελεχών στις Ένοπλες Δυνάμεις (αν και στην Πολεμική Αεροπορία πολλοί «δείχνουν» και προς την κατεύθυνση απόστρατου συμβούλου του Κ.Μητσοτάκη).

Είναι γεγονός ότι ο Αλκιβιάδης Στεφανής έχει δημιουργήσει αρνητικό κλίμα σε βάρος του και στους τρεις Κλάδους των ΕΔ εδώ και καιρό.

Του καταλογίζουν ότι επέστρεψε με «ρεβανσιστικές» διαθέσεις τον Ιούλιο του 2019 μετά την αποστρατεία του πέντε μήνες πριν από την θέση του Αρχηγού ΓΕΣ.

Και οι επικριτές του υποστηρίζουν «δεν ανταποκρίθηκε ούτε στο ελάχιστο στις προσδοκίες του πρωθυπουργού Κ.Μητσοτάκη στο μεταναστευτικό» γι αυτό και τον κατάργησε».

Επίσης μία εβδομάδα πριν τις τακτικές κρίσεις, τα τέσσερα από τα πέντε ονόματα, που επανακρίθηκαν, ανήκουν -προφανώς κατά σύμπτωση- στον στενό πυρήνα των συνεργατών του.

Το τελευταίο δεν είναι αναγκαστικά αρνητικό, αφού όλοι οι πολιτικοί που αποκτούν θέσεις ευθύνης ευνοούν τους δικούς τους ανθρώπους.

Αλλά γενικά για τον συγκεκριμένο αναζητούμε απεγνωσμένα κάποιον να πει μια «καλή κουβέντα» για τις επιδόσεις του. Και δεν βρίσκουμε. Αντίθετα ακούγονται μόνο παράπονα και περιγράφονται «εμμονές».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εμείς ελπίζουμε να είναι υπερβολές και να έχει τις ικανότητες που απαιτούνται για την κομβική αυτή θέση...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.