ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ν.Παναγιωτόπουλος: Ερωτήματα για την ενημέρωση του από επενδυτές εν μέσω διαγωνισμού

Ν.Παναγιωτόπουλος: Ερωτήματα για την ενημέρωση του από επενδυτές εν μέσω διαγωνισμού

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος σε συνέντευξη που παρέθεσε αναφέρθηκε σε διαγωνισμό που βρίσκεται σε εξέλιξη και διέγειρε ερωτήματα με αυτά που είπε, καθώς φαίνεται να έχει ενημέρωση από επενδυτές εν μέσω του διαγωνισμού.

Η συνέντευξη του υπουργού Εθνικής Άμυνας Νίκου Παναγιωτόπουλου σε τηλεοπτικό σταθμό της εκλογικής του περιφέρειας και οι απαντήσεις που έδωσε για το υπό παραχώρηση λιμάνι της Καβάλας προκαλούν τουλάχιστον ερωτήματα και εγείρουν αμφιβολίες, ακόμη και για το αδιάβλητο της διαγωνιστικής διαδικασίας.

Ο κ. Παναγιωτόπουλος στην τηλεοπτική του συνέντευξη στο Center TV ανέφερε: «Ήδη έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες ιδιωτικοποίησης. Αναφέρομαι και στα δύο λιμάνια, διότι οι Αμερικανοί επενδυτές τα βλέπουν συνδυαστικά. Η Αλεξανδρούπολη και η Καβάλα έχουν ένα ιδιαίτερο στρατηγικό ενδιαφέρον για τις Ηνωμένες Πολιτείες. Είμαι σε επαφή τουλάχιστον με τη μία εταιρία των επενδυτών, η οποία για λόγους τάξης κρίνει σκοπό να με ενημερώνει. Θεωρώ ότι η διαδικασία αυτή θα τρέξει μέσα στο έτος που διανύουμε, ώστε να ολοκληρωθεί η ιδιωτικοποίηση και του λιμανιού Καβάλας, και νομίζω ότι από κει και πέρα θα υπάρχουν πολλά πολλαπλασιαστικά οφέλη».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πώς είναι δυνατόν ο υπουργός Εθνικής Άμυνας να μιλάει με μία από τις τέσσερις εταιρίες – επενδυτικά σχήματα σε έναν εν εξελίξει διαγωνισμό; Τι ενημέρωση του παρέχει η εταιρία και γιατί; Το Ελληνικό Δημόσιο, λειτουργός του οποίου είναι ο κ. Παναγιωτόπουλος, πώς συνομιλεί με τη μία από τις εταιρίες που έχουν προκριθεί για τον διαγωνισμό της υποπαραχώρησης του δικαιώματος χρήσης, συντήρησης, λειτουργίας και εκμετάλλευσης ενός σταθμού πολλαπλών χρήσεων σε τμήμα του λιμένα Φίλιππος Β’ του Οργανισμού Λιμένος Καβάλας Α.Ε. (ΟΛΚ Α.Ε.);

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.