Στο ΠΑΣΟΚ δεν έχουν πάρει το μήνυμα ακόμα: Ή συνεργάζονται ή χάνονται...

Ν.Δένδιας: «Για πρώτη φορά στην ιστορία της η Ελλάδα προωθεί τρεις υποψηφιότητες στον ΟΗΕ»

«Τα ιδανικά του ΟΗΕ για ειρήνη, ασφάλεια και διεθνή συνεργασία, σήμερα είναι πιο επίκαιρα από ποτέ»

Ν.Δένδιας: «Για πρώτη φορά στην ιστορία της η Ελλάδα προωθεί τρεις υποψηφιότητες στον ΟΗΕ»

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pronews.gr στην Google

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας, αναφέρει σε ανάρτησή του στο «Χ» πως για πρώτη φορά στην ιστορία της, η Ελλάδα προωθεί τρεις υποψηφιότητες στον ΟΗΕ.

Ειδικότερα, συνεχίζει ο κ.Δένδιας, οι υποψηφιότητες που προωθεί η χώρα μας είναι:

  • Για μη μόνιμο μέλος του Συμβουλίου Ασφαλείας.
  • Για την Προεδρία της Γενικής Συνέλευσης.
  • Για μέλος του Συμβουλίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

«Τα ιδανικά του ΟΗΕ για ειρήνη, ασφάλεια και διεθνή συνεργασία, σήμερα είναι πιο επίκαιρα από ποτέ», καταλήγει ο υπουργός Εθνικής Άμυνας.

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.