ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Παναγιωτόπουλος μετά την άρνηση Γκαντζ να έρθει στην Ελλάδα: «Σε υψηλό επίπεδο οι σχέσεις Ελλάδας και Ισραήλ»!

Τηλεφωνική επικοινωνία αντί για συνάντηση

Παναγιωτόπουλος μετά την άρνηση Γκαντζ  να έρθει στην Ελλάδα: «Σε υψηλό επίπεδο οι σχέσεις Ελλάδας και Ισραήλ»!

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον ισραηλινό ομόλογό του Μπένζαμιν Γκαντζ είχε σήμερα ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος, μετά την άρνηση του Ισραηλινού υπουργού Άμυνας να επισκεφθεί την χώρα μας.

Στην  διάρκεια της επικοινωνίας, αναφέρει το ΥΠΕΘΑ «επισημάνθηκε το υψηλό επίπεδο των διμερών σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών και η  κοινή θέληση να προχωρήσουν μαζί στην ενίσχυση και εμβάθυνση της αμυντικής συνεργασίας τους και να λειτουργήσουν ως πυλώνες σταθερότητας και ασφάλειας στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου, στο πλαίσιο του Διεθνούς Δικαίου.»

Επίσης, οι κ.κ. Παναγιωτόπουλος και Γκαντζ υπογράμμισαν τη σπουδαιότητα του έργου υλοποίησης του Διεθνούς Εκπαιδευτικού Κέντρου Πτήσεων στην Καλαμάτα, καθόσον αυτό ενισχύει τη στρατηγική σχέση Ελλάδας – Ισραήλ, η οποία αναπτύσσεται συνεχώς, σε πολλούς τομείς, τα τελευταία χρόνια.

Σήμερα εξάλλου, πραγματοποιήθηκε στην 120 Πτέρυγα Εκπαιδεύσεως Αέρος (ΠΕΑ), ενημέρωση, αναφορικά με την πορεία της υλοποίησης του έργου, του Διεθνούς Εκπαιδευτικού Κέντρου Πτήσεων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το Διεθνές Εκπαιδευτικό Κέντρο Πτήσεων, στην Καλαμάτα θα αναβαθμίσει την πτητική εκπαίδευση των πιλότων της Πολεμικής μας Αεροπορίας. Σύγχρονα πτητικά μέσα, νέες εγκαταστάσεις προσομοιωτών πτήσεως και συντήρησης αεροσκαφών, εγγυώνται την υψηλού επιπέδου βασική, προκεχωρημένη και επιχειρησιακή εκπαίδευση των πιλότων μας. «Η υψηλή ποιότητα της παρεχόμενης εκπαίδευσης, είναι η εγγύηση για την αναβάθμισή του σε ένα Διεθνές Κέντρο που αναμένεται να αποτελέσει πόλο έλξης για άλλες Αεροπορίες για την εκπαίδευση των πιλότων τους» αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.