ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Επιστρέφουν οι Έλληνες που βρίσκονται εγκλωβισμένοι – Πότε αναχωρεί το πλοίο από την Ανκόνα

Επιστρέφουν οι Έλληνες που βρίσκονται εγκλωβισμένοι – Πότε αναχωρεί το πλοίο από την Ανκόνα

Έπειτα από την τηλεφωνική επικοινωνία που είχε προηγουμένως ο Νίκος Δένδιας με τον Ιταλό ομόλογό του, αποφασίστηκε να επιστρέψουν οι Έλληνες που βρίσκονται εγκλωβισμένοι. Αυτό θα γίνει με το Cruise Olympia, που θα αναχωρήσει το Σάββατο 17:30 από την Ανκόνα με προορισμό την Ηγουμενίτσα και τη Πάτρα.

Η σχετική απόφαση ελήφθη μετά από τηλεφωνική επικοινωνία του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Δένδια με τον Ιταλό ομόλογό του.

Η πρεσβεία της Ελλάδος στη Ρώμη παρακαλεί όσους εξ’ αυτών δεν έχουν ακόμη ενημερώσει την Αρχή, να επικοινωνήσουν μαζί τους προκειμένου να συμπεριληφθούν στους σχετικούς καταλόγους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Κατά την μετάβασή τους στην Ανκόνα θα πρέπει να έχουν μαζί τους για τους ελέγχους που πραγματοποιούνται, το έντυπο της autodichiarazione συμπληρωμένο και υπογεγραμμένο με την ένδειξη ότι επιστρέφουν στον τόπο μόνιμης διαμονής τους», σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση».
Ακόμη επισημαίνεται ότι κατά την επιβίβαση στο πλοίο πρέπει να φέρουν εν ισχύ διαβατήριο ή ταυτότητα ελληνική με λατινικούς χαρακτήρες. Υπενθυμίζεται ότι κατά την άφιξή τους στην Ελλάδα να τεθούν σε κατ’ οίκον αυτοπεριορισμό για 14 ημέρες προς προστασία των ιδίων, των οικείων τους και της δημόσιας υγείας. Προς τούτο θα υπογράψουν έντυπο συναφούς δηλώσεως το οποίο θα τους δοθεί εν πλω.
Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή επιπλέον πληροφορία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο 00393397511631ή να στέλνουν μήνυμα ηλεκτρονικό στο [email protected] του προξενικού γραφείου της πρεσβείας της Ρώμης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.