ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

«Ιστορική κωλοτούμπα» κυβέρνησης Μητσοτάκη: «Ιστορική η συμφωνία των Πρεσπών με την Βόρεια Μακεδονία»!

«Ιστορική κωλοτούμπα» κυβέρνησης Μητσοτάκη: «Ιστορική η συμφωνία των Πρεσπών με την Βόρεια Μακεδονία»!

Μια αδιανόητη ανακοίνωση εξέδωσε το ελληνικό ΥΠΕΞ, στην οποία την συμφωνία των Πρεσπών χαρακτηρίζει ως «ιστορική».

Ο χαρακτηρισμός διατυπώθηκε στο κοινό ανακοινωθέν που εκδόθηκε στα αγγλικά από το ελληνικό ΥΠΕΞ μετά την συνάντηση των υπουργών εξωτερικών Ελλάδας και ΗΠΑ, Ν.Δένδια και Μ.Πομπέο και «δικαιώνει» Α.Τσίπρα και ΣΥΡΙΖΑ.

Συγκεκριμένα αναφέρεται το εξής: «Σημείωσαν τις προσπάθειες της Ελλάδας για αυτό τον σκοπό (την ένταξη των χωρών των Δυτικών Βαλκανίων σε ευρωπαϊκούς και υπερατλαντικούς οργανισμούς), τονίζοντας την σημασία της ιστορικής συμφωνίας των Πρεσπών και της ακόλουθης ένταξης της Βόρειας Μακεδονίας στο ΝΑΤΟ, ενώ υπογραμμίστηκε και η σημασία της επίμονης εφαρμογής της με καλή τη πίστει»!

Στο αγγλικό κείμενο αναφέρεται επί λέξη:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«The United States and Greece reiterate their support for the integration of all the countries of the Western Balkans into European and transatlantic institutions according to the choice of their citizens.They highlighted Greece’s efforts to this end, noting the continued relevance of the historic Prespes Agreement and North Macedonia’s subsequent accession to NATO, while underscoring the importance of its consistent implementation in good faith.»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.