ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερώτημα προς Κ.Βελόπουλο: Ο Ιησούς έγραψε τις επιστολές με το δεξί ή το αριστερό χέρι;

Ζάκυνθος – Θάνατος 20χρονου σε πισίνα: «Ήταν κατάλευκος και έτρεμε – Δεν έβγαλε καθόλου νερό» (βίντεο)

Ο νεαρός Βρετανός έχασε τις αισθήσεις του, την ώρα που βρισκόταν μέσα στην πισίνα του κλαμπ

Ζάκυνθος – Θάνατος 20χρονου σε πισίνα: «Ήταν κατάλευκος και έτρεμε – Δεν έβγαλε καθόλου νερό» (βίντεο)

«Πέπλο μυστηρίου» καλύπτει τον θάνατο ενός 20χρονου Βρετανού λίγο μετά τις 22:00 το βράδυ της Κυριακής, καθώς διασκέδαζε σε γνωστό κλαμπ του Λαγανά στη Ζάκυνθο.

Ο νεαρός Βρετανός έχασε τις αισθήσεις του, την ώρα που βρισκόταν μέσα στην πισίνα του κλαμπ.

Ο ναυαγοσώστης επενέβη μόλις αντιλήφθηκε το περιστατικό, τον έβγαλε από την πισίνα και του έκανε ΚΑΡΠΑ.

Λίγη ώρα αργότερα, έφτασε στο σημείο και ιδιωτικό ασθενοφόρο το οποίο και μετέφερε στο νοσοκομείο Ζακύνθου τον 20χρονο Βρετανό, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

«Δεν έβγαλε καθόλου νερό, το παιδί ήταν ήδη νεκρό»

«Δεν έβγαλε καθόλου νερό, ήταν ήδη νεκρό το παιδί», ανέφερε ο επιχειρηματίας.

Ο άτυχος νέος διακομίστηκε με ιδιωτικό ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Ζακύνθου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

«Η μπαργούμαν τον είδε και της έκανε εντύπωση το άσπρο του χρώμα. Είναι κατάλευκος και τρέμει και αυτό της κάνει εντύπωση.

Μέχρι να βάλει ένα – δύο ποτά, ο νεαρός έχει βγει ήδη έξω, δεν ξέρω ποιος τον έχει βγάλει, ο νοσοκόμος λέει ότι τον έβγαλε αυτός και τον κρατούσε μία κοπέλα στα χέρια του. Η εκτίμηση του νοσοκόμου είναι ότι είναι νεκρός», είπε αρχικά ο ιδιοκτήτης του κλαμπ.

Στη συνέχεια, περιέγραψε ότι «φεύγει ο νοσοκόμος να πάρει απινιδωτή και ό,τι χρειάζεται και έρχομαι εγώ και ξεκινάω ΚΑΡΠΑ. Βλέπω ότι δεν υπάρχει ένδειξη ζωής. Παρ’ όλα αυτά έχει έρθει το νοσηλευτικό προσωπικό, του βάζει οξύμετρο και βλέπουμε ότι δεν υπάρχει ένδειξη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Συνεχίζουμε ΚΑΡΠΑ, του κάνουμε απινιδωτή τρεις φορές και παράλληλα τον έχουμε βάλει στο καρότσι επάνω για να μπει στο ασθενοφόρο και να τον πάει στο νοσοκομείο Ζακύνθου».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.