ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

ΑΕΚ: Μία «ανάσα» από την απόκτηση του Σέρχιο Αραούχο

ΑΕΚ: Μία «ανάσα» από την απόκτηση του Σέρχιο Αραούχο

Μετά την οριστική συμφωνία με τον Λε Ταλέκ η ΑΕΚ προχωρά τον σχεδιασμό της για την ενίσχυση στην επιθετική γραμμή, με τον Σέρχιο Αραούχο να βρίσκεται πιο κοντά από ποτέ.

Οι δυο πλευρές έχουν φτάσει κοντά σε συμφωνία επί της τελικής πρότασης που έκανε η ΑΕΚ (1,5 εκατ. ευρώ), με την παροχή κάποιων μπόνους, τα οποία μπορούν να φτάσουν το ποσό στα 2 εκατ. που ζητούσαν οι Ισπανοί.

Έτσι, απομένει πλέον να διευθετηθούν οι όροι του τελικού deal και μοιάζει θέμα ωρών να σφραγιστεί η επιστροφή του «Τσίνο» για να κλείσει με τον καλύτερο τρόπο (βάσει και της επιθυμίας του Βλάνταν Μιλόγεβιτς) η θέση του βασικού επιθετικού.

Πάντως από την ΑΕΚ δεν επιβεβαιώνεται ότι το θέμα έχει τελειώσει και ξεκαθαρίζεται ότι συμφωνία στην παρούσα φάση δεν έχει επιτευχθεί με τη Λας Πάλμας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.