ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Η 25χρονη σέξι Βραζιλιάνα αμυντικός της Ίντερ ποζάρει και ξετρελαίνει το Instagram! (φώτο)

Η 25χρονη σέξι Βραζιλιάνα αμυντικός της Ίντερ ποζάρει και ξετρελαίνει το Instagram! (φώτο)

Πρόκειται για την 25χρονη Kathellen Sousa η οποία θεωρείται ως μια από τις καλύτερες αμυντικούς παγκοσμίως. Εκτός από καλή στο ποδόσφαιρο είναι όμως και μια όμορφη και σeξι γυναίκα και αυτό μας το δείχνει μέσα από τις αποκαλυπτικές φωτογραφίες της!

Γεννήθηκε πριν από 25 χρόνια στο Σάο Πάολο. Αρχικά έπαιζε ποδόσφαιρο σάλας, αφού η γυναικεία ομάδα της Σιάντος έκλεισε το 2012. Έκανε λοιπόν το καλύτερο που μπορούσε: πήρε αθλητική υποτροφία σε κολλέγιο των ΗΠΑ. Όσο βρισκόταν στο κολέγιο αγωνίστηκε σε δυο γυναικείες ομάδες και μόλις αποφοίτησε ήρθε η πρόταση από την Μπορντώ στη Γαλλία.

Εκεί έμεινε για δυο χρόνια. Μετά τις εξαιρετικές εμφανίσεις της στο Μουντιάλ του 2019, πήρε μεταγραφή για την Ίντερ.

https://www.instagram.com/p/CRMtOnhrYy_

https://www.instagram.com/p/CFPOY7dqQle

https://www.instagram.com/p/CFFD0QoKlEd

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.