ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Όταν το «λιοντάρι» Θ.Ιακωβίδης φώναζε «Λευτεριά στην Κύπρο» (βίντεο)

Όταν το «λιοντάρι» Θ.Ιακωβίδης φώναζε «Λευτεριά στην Κύπρο» (βίντεο)

Ο πρωταθλητής της άρσης βαρών Θοδωρής Ιακωβίδης έβαλε τέλος στην καριέρα του στον αθλητισμό σε ηλικία 30 ετών, με μία κατάθεση ψυχής για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει λόγω της πλήρους απαξίωσης και εγκατάλειψης από το ελληνικό κράτος.

«Δεν γίνεται να ντρέπεσαι να πας στον φυσιοθεραπευτή σου επειδή δεν σου παίρνει λεφτά». Όχι μόνο γι’ αυτό. «Δεν μπορώ να αποδώσω στο 100% διότι δεν έχω το κεφάλι μου ήσυχο να αφοσιωθώ στην προπόνηση. Δεν μπορώ να υπηρετήσω όπως θέλω και όπως αξίζει στη σημαία που φοράω».

Πριν από την προπόνηση έπρεπε να βγάλει το μεροκάματο. Πριν τη φυσιοθεραπεία να παλέψει με την αξιοπρέπειά του. Να σταθμίσει πάνω στον κώδικα αξιών του πόσο αξίζει και τι. Να ταπεινωθεί. Να περάσει έναν… αγώνα, πριν από κάθε αγώνα.

Μιλάμε για έναν αθλητή που το 2014 όταν αγωνίστηκε σε κυπριακό έδαφος φώναξε μετά το τέλος της προσπάθειάς του «λευτεριά στην Κύπρο».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.