ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Λανς Αρμστρονγκ: Μέθυσε, τράκαρε και έβαλε τη σύντροφό του να πάρει την ευθύνη

Λανς Αρμστρονγκ: Μέθυσε, τράκαρε και έβαλε τη σύντροφό του να πάρει την ευθύνη

Ο Λανς Αρμστρονγκ και τα τροχοφόρα είναι ένας συνδυασμός που προκαλεί αναπόφευκτα σκάνδαλα όπως προκύπτει, με ποδήλατο, το αποτέλεσμα είναι ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα ντόπινγκ αλλά με αυτοκίνητο, η ιστορία είναι διαφορετική.

Ο ποδηλάτης, που έχει παραδεχθεί ότι όλη η καριέρα και οι μοναδικές επιτυχίες του οφείλονταν σε απαγορευμένες ουσίες, μπήκε ξανά σε μπελάδες. Αυτή τη φορά μέθυσε, τράκαρε παρκαρισμένα αυτοκίνητα και έβαλε τη σύντροφό του να αναλάβει την ευθύνη.

Ολα έγιναν αφού ο Αρμστρονγκ ξεσάλωσε σε πάρτι στο Ασπεν. Φεύγοντας, ο Αμερικανός έπεσε πάνω σε παρκαρισμένα αυτοκίνητα, αλλά έβαλε τη σύντροφό του, με την οποία έχει αποκτήσει ένα παιδί, να δηλώσει ότι η ίδια καθόταν στο τιμόνι τη στιγμή του ατυχήματος.  

Αρχικά, η Χάνσεν είπε στην αστυνομία ότι οδηγούσε εκείνη γιατί ο Αρμστρονγκ είχε πιει λίγο παραπάνω. Ομως, ένας άνδρας που είχε νοικιάσει το ένα από τα δύο οχήματα στα οποία έπεσε ο ποδηλάτος, δήλωσε στην αστυνομία ότι η Χάνσεν πήγε τρέχοντας στο σπίτι του και παραδέχθηκε ότι οδηγούσε ο Αρμστρονγκ. Ο άνδρας κάλεσε την αστυνομία, αλλά μέχρι να φτάσει το περιπολικό στο σημείο το ζευγάρι είχε εξαφανιστεί.

Αργότερα, όταν οι αστυνομικοί μίλησαν με τη Χάνσεν, αρχικά εκείνη ανέλαβε την ευθύνη, αλλά τελικά παραδέχθηκε ότι οδηγούσε ο Αρμστρονγκ. «Θέλαμε απλά να προστατεύσουμε την οικογένειά μας. Σκέφτηκα ότι καμία εφημερίδα δεν θα έγραφε ότι η Αννα Χάνσεν τράκαρε κάποια αυτοκίνητα, αλλά το ότι τα χτύπησε ο Αρμστρονγκ θα γινόταν μεγάλο θέμα», εξήγησε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.