ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Χωρίς Τσόρι στα Γιάννενα ο Ολυμπιακός

Χωρίς Τσόρι στα Γιάννενα ο Ολυμπιακός

Πρόβλημα με τον Τσόρι Ντομίνγκες προέκυψε στον Ολυμπιακό. Ο Αργεντινός άσος παραπονέθηκε για ενοχλήσεις στον δεξιό μηριαίο, κινήθηκε συντηρητικά στις τελευταίες προπονήσεις και είναι εκτός αποστολής για το αυριανό ματς στα Γιάννενα, ενώ λογικά δεν θα ρισκάρουν στον επαναληπτικό του Κυπέλλου με τον Αστέρα στην Τρίπολη. Ο στόχος είναι να είναι πανέτοιμος στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Αναφορικά με τον Φορτούνη, που είχε κάποιες ενοχλήσεις με τον Αστέρα, δεν υπάρχει ανησυχία και συμπεριλήφθηκε στις επιλογές του Μάρκο Σίλβα. Πουλίδο, Κολοβός, Μανιάτης και Ζντιέλαρ διατηρούν τη θέση τους στην αποστολή, ενώ εκτός είναι επίσης οι τραυματίες Ερνάνι (θεραπεία), Καμπιάσο (ατομικό) και Φουστέρ (κινήθηκε συντηρητικά).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η αποστολή του Ολυμπιακού: Μποτία, Ντα Κόστα, Ντουρμάζ, Ελαμπντελαουί, Φορτούνης, Ιντέγε, Καπίνο, Κασάμι, Κολοβός, Μανιάτης, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Πάρντο, Πουλίδο, Ρομπέρτο, Σεμπά, Σιόβας, Ζντιέλαρ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.