ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Sky Sports: «Ο Κριστιάνο Ρονάλντο θέλει να επιστρέψει στη Γιουνάιτεντ»

Sky Sports: «Ο Κριστιάνο Ρονάλντο θέλει να επιστρέψει στη Γιουνάιτεντ»

Για να το γράφουν και οι Άγγλοι, φίλοι της Γιουνάιτεντ… ετοιμαστείτε! Επιβεβαιώνει απόλυτα τον Ντι Μάρτζιο το Sky Sports, τονίζοντας πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο θέλει να επιστρέψει στο Μάντσεστερ!

Και καπνός φαίνεται πως υπάρχει και φωτιά και… έρχονται «καυτές» εξελίξεις!

Μετά τον έγκυρο δημοσιογράφο, Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο και Άγγλος ρεπόρτερ του Sky Sports, ο Ρώσος Καβέχ Σολέκολ (με 86.000 followers στο Twitter), έγραψε πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο θέλει να επιστρέψει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Όπως τονίζει, επικαλούμενος πηγή κοντά στον παίκτη, με το βρετανικό Μέσο να έχει πρώτο θέμα, φυσικά, το εν λόγω ρεπορτάζ, ο Πορτογάλος ενδιαφέρεται να φορέσει ξανά τη φανέλα των «κόκκινων διαβόλων», την ίδια ώρα, ωστόσο, ο Σολέκολ υπογραμμίζει πως η ομάδα του αγγλικού Βορρά τηρεί στάση αναμονής.

Και αυτό, διότι στη Γιουνάιτεντ, αφενός, φοβούνται μην την… πατήσουν, όπως με τον Σέρχιο Ράμος προ τριετίας και αφετέρου, γιατί θεωρούν πως ο CR7 θα μείνει, τελικά, στη Ρεάλ Μαδρίτης! Το τελευταίο, όμως, το βασίζουν στην αίσθησή τους και απλά, περιμένουν…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως φαίνεται, το σίριαλ του καλοκαιριού μόλις ξεκίνησε!

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.