ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Απίστευτος Μ.Μπεργκ: «Βήμα … παραπάνω» η Αλ Αΐν!

Απίστευτος Μ.Μπεργκ: «Βήμα … παραπάνω» η Αλ Αΐν!

Σε μια αληθινά απίστευτη δήλωση προέβη ο Μάρκους Μπεργκ όσον αφορά τη μεταγραφή του στην Αλ Αΐν.

Ο Σουηδός, σαν να πήρε μεταγραφή στην… Μπαρτσελόνα, τόνισε πως θεωρεί την ομάδα από τα Εμιράτα βήμα παραπάνω στην καριέρα του(!), δηλώνοντας χαρούμενος και ανυπόμονος που θα παίξει στο ασιατικό Champions League!

Και τη δήλωση αυτή την κάνει ένας κορυφαίος Ευρωπαίος γκολτζής, στα 30 του και ενώ προέρχεται από τον Παναθηναϊκό, που αλίμονο αν συγκρίνεται σαν μέγεθος με μία ομάδα από τα ΗΑΕ…

Όσο για το «τριφύλλι», ο 30χρονος επιθετικός ξεκαθάρισε πως σέβεται την ομάδα και πρόσθεσε πως, αν και υπήρξαν πράγματα που συνέβησαν, η ομάδα παραμένει στην καρδιά του.

Συγκεκριμένα, ο πρώην παίκτης του «τριφυλλιού» δήλωσε:

«Δεν θέλω να αναφερθώ σε λεπτομέρειες από σεβασμό στον Παναθηναϊκό. Είναι στην καρδιά μου. Υπήρξαν πράγματα που έγιναν, αλλά τα αφήνω πίσω μου και σκέφτομαι μόνο τα θετικά που συνέβησαν εκεί», ενώ στη συνέχεια μίλησε για τη νέα σελίδα στην καριέρα του.

«Για εμένα είναι βήμα παραπάνω. Με όλο τον σεβασμό στον Παναθηναϊκό και στο ελληνικό πρωτάθλημα, υπάρχουν μερικές δυνατές ομάδες και παιχνίδια, αλλά συναντάς και μικρότερες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για να είμαι ειλικρινής, δεν γνώριζα τα πάντα για το ασιατικό ποδόσφαιρο. Αλλά εδώ μιλάμε για προημιτελικά του Champions League Ασίας. Πρέπει να είμαι πολύ ωραίο να συμμετάσχεις σε κάτι τέτοιο», δήλωσε ο Μπεργκ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.