ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Κ.Παπαδόπουλος: «Το μυαλό μας είναι μόνο στην Εσθονία και μετά κοιτάμε το Βέλγιο»

Κ.Παπαδόπουλος: «Το μυαλό μας είναι μόνο στην Εσθονία και μετά κοιτάμε το Βέλγιο»

Η Εθνική ομάδα θα δώσει όλες τις δυνάμεών της για να συνεχίσει με θετικά αποτελέσματα στους προσεχείς εντός έδρας αγώνες της με Εσθονία και Βέλγιο, υπογράμμισε ο Κυριάκος Παπαδόπουλος στη διάρκεια εκδήλωσης χορηγού εταιρείας της ΕΠΟ.

«Θα προετοιμαστούμε κατάλληλα αυτές τις ημέρες, θα δούμε βίντεο και θα μελετήσουμε αναλυτικά την Εσθονία. Πιστεύω ότι ακόμα κι αν έχουμε τραυματισμούς κι ας είμαστε σε δύσκολη κατάσταση, οι παίκτες που θα αγωνιστούν θα ανταπεξέλθουν στις συνθήκες του παιχνιδιού και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς», δήλωσε ο άσος του Αμβούργου.

Ερωτηθείς για την επιστροφή του στην Εθνική ομάδα, μετά την τιμωρία του, τόνισε ότι «πάντα έχω κίνητρο. Όταν παίζουμε για την Εθνική μας πάντα δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό και προσπαθούμε να κερδίζουμε».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Και συμπλήρωσε: «Πάντα η Εθνική είναι κάτι διαφορετικό από ό,τι με τις ομάδες μας. Βρισκόμαστε για 20 μέρες, αλλά γνωριζόμαστε και δίνουμε πάντα τον καλύτερο μας εαυτό. Πιστεύω πως θα είμαστε έτοιμοι. Το μυαλό μας είναι μόνο στην Εσθονία και μετά κοιτάμε το Βέλγιο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.