ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Στη λίστα της Γιουνάιτεντ για τους ομίλους ο Ιμπραΐμοβιτς

Στη λίστα της Γιουνάιτεντ για τους ομίλους ο Ιμπραΐμοβιτς

Ο Σουηδός υπερπαίκτης ανανέωσε τη συνεργασία του για έναν χρόνο με τους Κόκκινους Διαβόλους πριν μερικές μέρες και παρότι δεν είναι άμεσα έτοιμος να αγωνιστεί, δηλώθηκε στη λίστα για το Champions Leauge.

Κι αυτή η επιλογή του Μουρίνιο είναι ένα ακόμη βήμα για την επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους μετά τον σοβαρό τραυματισμό του τον περασμένο Απρίλιο στο ματς με την Άντερλεχτ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Οταν είμαι έτοιμος, θα είμαι έτοιμος. Οταν έρθει η μέρα, θα είμαι περισσότερο από έτοιμος. Δεν έχει νόημα να επιστρέψω και να είμαι στο 50%, δεν θέλω να έχω καμία δικαιολογία. Οταν θα γυρίσω, θα γυρίσω. Θέλω να έχω την ίδια πίεση, να είμαι όπως κάθε χρόνο και να υπάρχουν οι ίδιες απαιτήσεις όπως πάντα» είπε πρόσφατα ο 35χρονος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.