ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

H Κατερίνα Στεφανίδη νικήτρια στο Diamond League του Μπέρμιγχαμ

H Κατερίνα Στεφανίδη νικήτρια στο Diamond League του Μπέρμιγχαμ

Έναν ακόμη αγώνα που επιβεβαιώνει την καλή αγωνιστική της κατάσταση πραγματοποίησε σήμερα (18/8) η Κατερίνα Στεφανίδη στο Diamond League του Μπέρμιγχαμ.

Η χρυσή ολυμπιονίκης του Ρίο ήταν νικήτρια στον αγώνα με καλύτερη προσπάθεια στα 4,75 μέτρα, ύψος που ξεπέρασε με την τρίτη προσπάθεια. Η αθλήτρια του Μίτσελ Κρίερ ξεκίνησε τον αγώνα της με έγκυρο άλμα στα 4,55 μ. και συνέχισε με τον ίδιο τρόπο στα 4,65 μ., ενώ μετά το 4,75 μ., επέλεξε να δει τον πήχη στα 4,85 μ., προκειμένου να βελτιώσει το φετινό της ρεκόρ.

Η Στεφανίδη θα κάνει τον επόμενο αγώνα της στις 24/8 στο Παρίσι και στη συνέχεια θα συμμετάσχει στον τελικό της διοργάνωσης στις Βρυξέλλες. «Το σημαντικότερο για εμένα είναι η νίκη σήμερα, ιδιαίτερα σε δύσκολες συνθήκες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Είναι σημαντικό να πηδάω ψηλά με αέρα, οι συνθήκες σαν τις σημερινές σε προετοιμάζουν για το παγκόσμιο πρωτάθλημα”, είπε η Στεφανίδη με το τέλος του αγώνα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.