ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Δήλωση του προέδρου της «Αναγέννησης της Ελληνικής Πυγμαχίας» Χάρη Μαριόλη για την ΕΟΠ

Δήλωση του προέδρου της «Αναγέννησης της Ελληνικής Πυγμαχίας» Χάρη Μαριόλη για την ΕΟΠ

Σε δήλωση νε την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα στην Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας προχώρησε ο προέδρος της Αναγέννησης της Ελληνικής Πυγμαχίας Χάρης Μαριόλης.

Διαβάστε τη δήλωση του Χ.Μαργιόλη αναλυτικά:

«Για μια ακόμα μεγάλη διοργανωση η Ελλάδα ήταν απών ενώ ο προεδρος του αθληματος διαλαλεί από δω και από εκεί ότι έχει βάλει πολλά χρήματα στην ΕΟΠ.

Που τα βάλατε κύριε Πρόεδρε τα χρήματα ???

Ποιον δουλεύετε ???

Το μόνο που σας ενδιέφερε τελικά ήταν να πάει ο γιος σας στο εξωτερικό χωρις πρόκριση εις βαρος άλλων παιδιών!!!!

Ενα χρόνο πριν τους Ολυμπιακούς αγωνες κύριοι της Ομοσπονδιας δεν ύπαρχει Εθνική ομάδα και οι Έλληνες αθλητές μας απουσιαζαν από την μεγάλη γιορτή των πέντε ηπείρων της πυγμαχίας που πραγματοποιήθηκε αυτές τις μέρες στην Ρωσία με την συμμετοχή 78 χωρών και 365 πυγμάχων.

Τι περιμένετε για να παραιτειθειται ???

Έχετε διαλύσει τα πάντα και μόνο λίγοι γλύφτες και κολακες σας απέμειναν ενάντια των συναδέλφων τους!!!

Να ξέρετε ότι οι μέρες που σας απομένουν είναι λίγες και το μπαμ της πτώσης σας θα είναι πολύ μεγάλο γιατί σας έχουν πάρει χαμπάρι όλοι οι αθλητικοί φορείς, όσα ψέματα και να λέτε!!!

Αγαπητοι φίλοι της πυγμαχιας, αθλητες ,προπονητες και παράγοντες είμαστε εδώ παρόν και έτοιμοι να αναλάβουμε άμεσα τις τύχες του αγαπημένου μας αθληματος, με προγραμμα συγκρότησης Εθνικής ομάδας αξιοκρατικά και αγκαλιάζοντας όλους σας είτε μας στηρίξατε από την αρχή είτε όχι σαν μια οικογένεια και χωρίς bulling όπως κάνει η ΕΟΠ σε αυτους που έχουν την τόλμη να αντιδρούν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όλοι μαζί θα προχωρήσουμε στην ανασυγκρότηση της πυγμαχιας μας γιατί σας πιστευουμε παρά πολύ και γιατί όλοι είστε πολύ καλοί προπονητες οπως επισης οι Ελληνες αθλητες μας έχουν πολύ μεγάλο ταλέντο και εμείς θα είμαστε δίπλα σας αρωγοί ωστε όλοι μαζί σαν μια γροθιά να επαναφέρουμε το αγαπημένο μας άθλημα πολύ ψηλά και θα ξαναφέρουμε στην πατρίδα μας πολλά μεταλλια όπως στο παρελθόν !!!!»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.