Ρότζερ Φέντερερ για ήττα από Στέφανο Τσιτσιπά: «Δυνατός και σκληρός αντίπαλος – Σήμερα ήταν ανώτερος από εμένα»

Ρότζερ Φέντερερ για ήττα από Στέφανο Τσιτσιπά: «Δυνατός και σκληρός αντίπαλος – Σήμερα ήταν ανώτερος από εμένα»

Ο Ρότζερ Φέντερερ μίλησε για την αναμέτρηση με τον Στέφανο Τσιτσιπά στο ATP Finals και παραδέχθηκε την ανωτερότητα του Έλληνα τενίστα ενώ του έδωσε συγχαρητήρια που τον έκανε να παίξει τένις τόσο υψηλού επιπέδου.

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Ρότζερ Φέντερερ για τον Στέφανο Τσιτσιπά μετά τη μεταξύ τους αναμέτρηση για το ATP Finals που βρήκε θριαμβευτή τον Έλληνα τενίστα.

Ο Ελβετός παραδέχθηκε την ανωτερότητα του Τσιτσιπά στο σημερινό αγώνα ενώ του είπε μπράβο, για το γεγονός ότι για να τον αντιμετωπίσει χρειάστηκε να παίξει τένις υψηλού επιπέδου.

Οι δηλώσεις του Ρότζερ Φέντερερ

«Είναι δυνατός και σκληρός αντίπαλος. Ήταν καλύτερος από μένα στο σημερινό παιχνίδι. Μπράβο του μ’ έκανε να μην παίξω το τένις στο επίπεδο που περίμενα. Βρήκε λύσεις όπου έπρεπε και ήταν καλύτερος», είπε αρχικά ο Ελβετός “θρύλος” του αθλήματος.

Όσον αφορά τη νέα γενιά του τένις δήλωσε: «Ίσως ήταν η καλύτερη χρονιά τους, αλλά χρειάζονται αυτό το επόμενο βήμα και φαίνεται ότι ο Τιμ είναι τώρα στα καλύτερά του. Μετά, όμως, βλέπω τη λίστα με αυτούς που έχουν τελειώσει Νο.1 όλα αυτά τα χρόνια και είναι τρελό που πάντα είναι ένας από εμάς. Αλλά δεν γινόμαστε νεότεροι. Άρα οι πιθανότητες αυξάνονται, διότι εμείς γινόμαστε χειρότεροι και αυτοί γίνονται καλύτεροι».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.