
Το 2012 ξεκίνησε να λέει την ιστορία του. Έτσι όπως ο ίδιος ήθελε να την διηγείται. Έμοιαζε ως μια καλή ιδέα. Μπορούσε να βγάλει λεφτά, μπορούσε να δώσει μια διαφορετική οπτική, μπορούσε να βρεθεί στο επίκεντρο.
Έγινε παράσταση στο Broadway, έγινε σόου στο Vegas, έγινε ντοκιμαντέρ υπό την σκηνοθεσία του Σπάικ Λι, αλλά δε μπόρεσε να γίνει συμπαθής. Και πώς να γίνει, άλλωστε; Ο άνθρωπος που έχει δηλώσει ότι έχει κάνει «πέντε με εφτά χειρότερες πράξεις από τον βιασμό, τον οποίο ουδέποτε έκανα», λογικά δε θα έπρεπε να κυκλοφορεί ελεύθερος. Κυκλοφορεί και απ’ ό,τι φαίνεται – στα 56 του χρόνια – επιστρέφει κιόλας!
Διαβάστε περισσότερα στο sdna.gr
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.