
Ο Ολυμπιακός συνεχίζει την υλοποίηση του σχεδιασμού του ενόψει της νέας σεζόν και ανάμεσα στις κινήσεις του βρίσκεται και η απόκτηση του Γκάρι Ροντρίγκες, για τον οποίο κατέθεσε σήμερα επίσημη πρόταση στην Αλ Ιτιχάντ ώστε να τον κάνει δικό του.
Οι… μεταγραφικές μηχανές του Ολυμπιακού έχουν πάρει μπροστά για τα καλά! Μετά τη συμφωνία με τον Ραφίνια και τον Χολέμπας, οι «ερυθρόλευκοι» ετοιμάζουν τα επόμενα… χτυπήματά τους! Ένα εξ αυτών δεν αποκλείεται να είναι ο Γκάρι Ροντρίγκες. Ο γνώριμός μας απ’ το πέρασμά του απ’ τον ΠΑΟΚ, αγωνίστηκε ως δανεικός στην Φενερμπαχτσέ την περασμένη σεζόν, όμως δε θα παραμείνει εκεί. Με τους Πρωταθλητές να είναι έτοιμοι να επέμβουν για να τον κάνουν δικό τους!
Ο εξτρέμ απ’ το Πράσινο Ακρωτήριο ανήκει στην Αλ Ιτιχάντ. Αλλά δεν υπάρχει διάθεση παραμονής του στην Σαουδική Αραβία, ούτε απ’ τη δική του πλευρά ούτε απ’ την ομάδα. Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Τουρκία λοιπόν, ο Ολυμπιακός ήδη κατέθεσε πρόταση στον σύλλογο απ’ την Τζέντα! Αναμένοντας την απάντηση που υπάρχουν πολλές πιθανότητες να είναι θετική, λόγω της διάθεσης τόσο της ομάδας όσο και του παίκτη.
Την ίδια ώρα, η Φενέρ δε θα αποτελέσει σε καμία περίπτωση εμπόδιο, πάντα όπως τονίζουν οι Τούρκοι. Ο λόγος είναι πως η ομάδα της Κωνσταντινούπολης δεν επιθυμεί να διατηρήσει τον Ροντρίγκες στο ρόστερ της. Οπότε… ο δρόμος είναι ανοιχτός για όποιον επιθυμεί την απόκτησή του.
Την περασμένη σεζόν ο 29χρονος είχε 29 συμμετοχές, 4 γκολ και 6 ασίστ. Τη διετία 2015-2017 αγωνίστηκε στην Ελλάδα με τα χρώματα του ΠΑΟΚ, ο οποίος τον είχε αποκτήσει απ’ την Ισπανική Έλτσε. Έκανε εξαιρετικές σεζόν, γι’ αυτό και η Γαλατασαράι τον απέκτησε το 2017 έναντι κάτι περισσότερο από 5.000.000 ευρώ! Τον Ιανουάριο του 2019 η Αλ Ιτιχάντ πλήρωσε γι’ αυτόν 9.000.000 στην Γαλατά. Έμεινε για ένα εξάμηνο εκεί και παραχωρήθηκε δανεικός στην Φενέρ που ήταν και η τελευταία του ομάδα…
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.