«Καρα-χάλιος». «Μαύρο χάλι», όνομα και πράγμα...

Παναθηναϊκός: Θλάση ο Λ.Βιγιαφάνιες – Χάνει την πρεμιέρα της Superleague

Παναθηναϊκός: Θλάση ο Λ.Βιγιαφάνιες – Χάνει την πρεμιέρα της Superleague

Πρόβλημα στον ΠΑΟ με τον Λούκας Βιγιαφάνιες ο οποίος θα παραμείνει εκτός προπονήσεων για τουλάχιστον δύο εβδομάδες εξαιτίας θλάσης στον προσαγωγό, με συνέπεια να μην υπολογίζεται στην πρεμιέρα του Παναθηναϊκού για τη νέα σεζόν.

Ήδη ακολουθεί ειδικές θεραπείες και ασκήσεις στο γυμναστήριο.

Σε δέκα με δεκαπέντε ημέρες προβλέπεται να ξεκινήσει τρέξιμο ενώ στην καλύτερη των περιπτώσεων θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί στο τέλος Σεπτεμβρίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
defencenet.ru
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.