ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ολυμπιακός – Πόρτο: Διαιτητής ο Γερμανός Φέλιξ Μπριχ

Ολυμπιακός – Πόρτο: Διαιτητής ο Γερμανός Φέλιξ Μπριχ

Ο Ολυμπιακός αποκλείστηκε και μαθηματικά από τη συνέχεια του Champions League, μετά την ήττα από τη Μαρσέιγ , αλλά στο ματς με την Πόρτο παίζει τη «μετεγγραφή» του στο Europa League. Τη Δευτέρα (07.12.2020) η UEFA ανακοίνωσε το διαιτητή αυτής της κρίσιμης αναμέτρησης.

Ο Φέλιξ Μπριχ ορίστηκε από την UEFA για να διευθύνει το Ολυμπιακός – Πόρτο (09.12.2020 / 22:00) για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Βοηθοί του πασίγνωστου Γερμανού διαιτητή θα είναι οι συμπατριώτες του Μαρκ Μπορς και Στέφαν Λουπ, ενώ στο VAR θα είναι οι Μάρκο Φριτς και Χαρμ Όσμερς. Τέταρτος θα είναι ο Λιθουανός Ντονάτας Ρούμσας.

Ο Μπριχ ξυπνά… άσχημες μνήμες στον Ολυμπιακό», καθώς στις 17 Σεπτεμβρίου του 2013 ήταν στην εντός έδρας ήττα (4-1) από την Παρί Σεν Ζερμέν, για τους ομίλους του Champions League.

Επίσης έχει «σφυρίξει» από δύο φορές τον Παναθηναϊκό εντός έδρας (2-3 από την Ατλέτικο στα προκριματικά του Champions League το 2009 και 1-1 με Ρέιντζερς για τον τρίτο γύρο του Κυπέλλου UEFA το 2008), αλλά και τον ΠΑΟΚ επίσης εντός έδρας (2-1 επί της Μπενφίκα φέτος για τα προκριματικά του Champions League και 1-4 από την ίδια ομάδα για τον δεύτερο προκριματικό γύρο το 2018).

Ο Μπριχ ήταν ακόμα διαιτητής και στο Βέλγιο-Ελλάδα 1-1 το 2017 για τα προκριματικά του Μουντιάλ. Να θυμίσουμε ότι ο Γερμανός ρέφερι είχε οριστεί αρχικά να διευθύνει τον πρόσφατο τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας, μεταξύ ΑΕΚ και Ολυμπιακού, αλλά τελικά έγινε… αλλαγή με τον Μπιέρν Κάιπερς, μετά την αναβολή που υπήρξε (“μεταφέρθηκε” στο ΠΑΟΚ – Μπενφίκα).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Να αναφέρουμε ακόμα ότι για να βρεθεί ο Ολυμπιακός στο Europa League, θα πρέπει να φέρει ίδιο ή καλύτερο αποτέλεσμα από την Μαρσέιγ στην τελευταία αγωνιστική, με τους “ερυθρόλευκους” να υποδέχονται την Πόρτο και τους Γάλλους να φιλοξενούνται στο Ετιχάντ από τη Μάντσεστερ Σίτι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.