
Για δύο με τρεις προσθήκες φαίνεται πως θα πάει ο Ολυμπιακός στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, όπως αναφέρει ο Κώστας Νικολακόπουλος στον «Κόκκινος Πρωταθλητής».
Πολύ πιθανή είναι μια προσθήκη σέντερ φορ, καθώς ο Χασάν θα χρειαστεί χρόνο για να επανέλθει, με τον όνομα του Κώστα Μήτρογλου να παίζει δυνατά.
Τέλος, υπάρχει περίπτωση ο Ολυμπιακός να κινηθεί και για εξτρέμ, βλέποντας τον Μπρούμα να βγάζει προβλήματα τραυματισμών, ενώ ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο απόκτησης στόπερ και δεξιού μπακ.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.