ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ο Σλοβένος διαιτητής που είχε συλληφθεί σε… βίλα οργίων θα «σφυρίξει» το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

Ο Σλοβένος διαιτητής που είχε συλληφθεί σε… βίλα οργίων θα «σφυρίξει» το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

Η ΚΕΔ ανακοίνωσε τους διαιτητές που θα σφυρίξουν τις αναμετρήσεις της 18ης αγωνιστικής της Α’ Εθνικής. Μάλιστα το ντέρμπι ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ θα το διευθύνει ο Σλοβένος διαιτητής που είχε συλληφθεί πριν λίγους μήνες.

Τον Σλάβκο Βίντσιτς όρισε η ΚΕΔ για να διευθύνει το ντέρμπι, ΠΑΟΚ – ΑΕΚ (24.01.2021 / 19:30 στην Τούμπα, για τη 18η αγωνιστική της Α΄Εθνικής.

Βοηθοί του 40χρονου ρέφερι θα είναι οι, συμπατριώτες του, Κλάτσνικ και Κόβασιτς. Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Βασίλης Φωτιάς του συνδέσμου Πέλλας, ενώ στο VAR θα είναι ο Σλοβένος Ματέι Γιουγκ, με βοηθό τον Κωσταρά από τον σύνδεσμο Αιτωλοακαρνανίας.

Ο Βίντσιτς έχει… περάσει και στο παρελθόν από την Τούμπα, έχοντας σφυρίξει ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός (2-2) το Νοέμβριο του 2019.

Υπενθυμίζεται ότι ο Βίντσιτς είχε συλληφθεί τον Μάιο σε βίλα… οργίων, όπου υπήρχαν όπλα και ναρκωτικά, στο πλαίσιο επιχείρησης εξάρθρωσης κυκλώματος πορνείας, αλλά στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σχετικά με τις άλλες αναμετρήσεις της 18ης αγωνιστικής της Α’ Εθνικής, στο Αστέρας Τρίπολης – ΑΕΛ θα είναι ο Παπαδόπουλος, στο Ατρόμητος – Ολυμπιακός θα βρεθεί ο Τσαγκαράκης, στο Παναθηναϊκός – ΟΦΗ ο Καραντώνης, στο Απόλλων Σμύρνης – Άρης ο Διαμαντόπουλος, στο Παναιτωλικός – Λαμία ο Σιδηρόπουλος και στο ΠΑΣ Γιάννινα – Βόλος ο Γκορτσίλας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.