Τενίστας εξαπέλυσε απειλές για την ζωή διαιτητή και το πλήρωσε… ακριβά

Τενίστας εξαπέλυσε απειλές για την ζωή διαιτητή και το πλήρωσε… ακριβά

Ο Βόσνιος τενίστας Νταμίρ Ντζουμχούρ αποκλείστηκε από το τουρνουά του Ακαπούλκο μετά τις απειλές για την ζωή του διαιτητή, ενώ θα κληθεί να πληρώσει και χρηματικό πρόστιμο.

Το σκορ ήταν στο 5-5, όταν ο Ντζουμχούρ χτύπησε τη ρακέτα του στο γήπεδο μετά από απόφαση του διαιτητή και τότε ο 28χρονος Βόσνιος τον πλησίασε και κάτι του είπε.

Η προειδοποίηση και ο αποκλεισμός

Ο Ντζουμχούρ έλαβε για πρώτη φορά μια προειδοποίηση και όταν η διαμαρτυρία του δεν τελείωσε, ο διαιτητής έδωσε τον πόντο. Ο εξοργισμένος Βόσνιος έφυγε από το γήπεδο, έριξε τη ρακέτα του στην τσάντα του και κούνησε τη γροθιά του προς την κατεύθυνση του αντιπάλου του.

Φέρεται ο τενίστας να απείλησε να σκοτώσει τον διαιτητή και εκτός ότι αποκλείστηκε από το τουρνουά στο Ακαπούλκο του Μεξικό έχασε και σχεδόν 10.000 ευρώ. Του επιβλήθηκε πρόστιμο περίπου 5.454 ευρώ για αντιαθλητική συμπεριφορά και έχασε τουλάχιστον 4,431 ευρώ σε χρηματικά έπαθλα, δηλαδή σύνολο 9.884 ευρώ.

Στο τέλος της συνάντησης, ο τενίστας δήλωσε: «Δεν απειλούσα να σκοτώσω κανέναν, δεν ξέρω από πού προήλθε».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Βόσνιος κατατάσσεται 125ος στην παγκόσμια κατάταξη και η καλύτερη του θέση στο ranking είναι η 23η το 2018. Ο Dzumhur έχει κερδίσει τρία τουρνουά ATP σε single στην καριέρα του και συνολικά 3,7 εκατομμύρια ευρώ σε χρηματικά έπαθλα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.