ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

ΑΕΚ: Πρώτη επαφή με τον Σέρχιο Αραούχο – Ανοιχτό το ενδεχόμενο απόκτησής του

ΑΕΚ: Πρώτη επαφή με τον Σέρχιο Αραούχο – Ανοιχτό το ενδεχόμενο απόκτησής του

Μόνο τυχαία δεν μπορεί να χαρακτηριστεί η αναφορά του Δημήτρη Μελισσανίδη στον Σέρχιο Αραούχο, κατά την συνέντευξη Τύπου των τελευταίων ημερών, καθώς ήδη έκανε κίνηση για την απόκτησή του.

Ο Αραούχο δεσμεύεται μεν με την Λας Πάλμας ως το 2023, ωστόσο υπάρχουν συνθήκες που ευνοούν την επανασύνδεση με την «Ένωση». Ο ίδιος επιθυμεί σφόδρα να επιστρέψει στην ομάδα με την οποία πέρασε τις καλύτερες σεζόν στην καριέρα του, ενώ και η ισπανική ομάδα δύσκολα μπορεί να αντέξει το βαρύ του συμβόλαιο όσο βρίσκεται στη Segunda Division.

Εφόσον στην ΑΕΚ αποφασίσουν να προχωρήσουν στην απόκτηση του Αραούχο (κάτι για το οποίο θα γνωμοδοτήσει και ο νέος προπονητής), τότε θα γίνει προσπάθεια για αγορά του ή για δανεισμό με υποχρεωτική αγορά σε έναν χρόνο.

Πέραν του «Τσίνο», που φέτος είχε 9 γκολ σε 27 εμφανίσεις στη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας, η «Ένωση» εξετάζει κι άλλες περιπτώσεις επιθετικών, καθώς με την αποχώρηση του Νέλσον Ολιβέιρα σχεδόν βέβαιη, απαιτείται ενίσχυση στη συγκεκριμένη θέση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.