Γλασκώβη: «Χάλκινη» η Κυριακοπούλου – Σε κακή βραδιά η Στεφανίδη

Γλασκώβη: «Χάλκινη» η Κυριακοπούλου – Σε κακή βραδιά η Στεφανίδη

Χάλκινη πρωταθλήτρια Ευρώπης αναδείχτηκε η Νικόλ Κυριακοπούλου στη Γλασκώβη. Εκτός μεταλλίων η Κατερίνα Στεφανίδη.

Η Κατερίνα Στεφανίδη δεν τα κατάφερε στον τελικό του άλματος επί κοντώ στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου στη Γλασκώβη. Σε κακή βραδιά βρέθηκε η Χρυσή Ολυμπιονίκης του Ρίο ολοκληρώνοντας τον αγώνα της στα 4,65 μ. Το χάλκινο μετάλλιο κατάφερε να κατακτήσει η Νικόλ Κυριακοπούλου, έχοντας την ίδια επίδοση με την έτερη Ελληνίδα αθλήτρια, αλλά με λιγότερες άκυρες προσπάθειες

Μας είχε… καλομάθει, φέρνοντας -κατά κύριο λόγο- χρυσά μετάλλια στις διοργανώσεις που συμμετείχε. Η Κατερίνα Στεφανίδη όμως αυτή τη φορά δεν τα κατάφερε στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου στη Γλασκώβη, σε αντίθεση με την Νικόλ Κυριακοπούλου που ανέβηκε στο βάθρο του άλματος επι κοντώ.

Η Κατερίνα Στεφανίδη δεν κατάφερε να υπερασπιστεί τον τίτλο της, κατετάγη 4η στον τελικό με έγκυρη προσπάθεια στα 4.65μ. και έμεινε εκτός μεταλλίων για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια (το 2015 στο παγκόσμιο του Πεκίνου).

Η Ελλάδα όμως πήρε ένα ακόμη μετάλλιο κατά την 3η και τελευταία ημέρα του 35ου Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος κλειστού στίβου της Γλασκώβης, με την Νικόλ Κυριακοπούλου.

Η Κυριακοπούλου κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στον τελικό του επι κοντώ, το πρώτο της στη διοργάνωση, με έγκυρη προσπάθεια 4.65 μ. και χάρισε στην Ελλάδα το τέταρτο στη Γλασκώβη και 33ο συνολικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Κυριακοπούλου ξεκίνησε από τα 4.45 που πέρασε με την 2η προσπάθεια, άφησε τα 4.55μ και συνέχισε στα 4.65μ που υπερέβη με την 2η. Στα 4.75μ είχε τρεις αποτυχημένες προσπάθειες και κατετάγη 3η. Η Στεφανίδη άρχισε τα άλματα από τα 4.65μ τα οποία πέρασε με την 3η προσπάθεια, αλλά στη συνέχεια δεν κατάφερε να περάσει τα 4.75μ κι έμενε στην 4η θέση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.