ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

To χέρι της τενίστριας που μοιάζει με… σούπερ ήρωα (φωτο)

To χέρι της τενίστριας που μοιάζει με… σούπερ ήρωα (φωτο)

Η Ρωσίδα αθλήτρια Βιτάλια Ντιαντσένκο μπορεί να μην κέρδισε τον πρώτο γύρο στο French Open ενάντια στην Σερένα Γουίλιαμ, αλλά κέρδισε την προσοχή του κόσμου με τους πελώριους δικέφαλους κατά την διάρκεια του αγώνα.

Παρά το γεγονός ότι κατετάγη 73 θέσεις πίσω από την αντίπαλό της, η Ρωσίδα αθλήτρια Ντιαντσένκο κατάφερε να κερδίσει το πρώτο σετ ενάντια στην Σερένα Γουίλιαμς, με 6-2, η Αμερικανίδα αθλήτρια κατέκτησε τα δύο επόμενα με αποτέλεσμα να πάρει την πρώτη της νίκη.

Μετά το τέλος του αγώνα, η συζήτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δεν επικεντρώθηκε τόσο στην στιλιστική επιλογή της Σερένα Γουίλιαμς, που πέρυσι στο ίδιο τουρνουά είχε δεχθεί κριτική και ανάγκασε τον πρόεδρο του τουρνουά να επιβάλει dress code, αλλά στην εντυπωσιακή μυϊκή μάζα της Ρωσίδας αθλήτριας και αντιπάλου της. Μάλιστα, κάποια αυστραλιανά μέσα έφτασαν στο σημείο να την αποκαλούν «σούπερ ήρωα των καρτούν»

Πολλοί επίσης, συνέκριναν την 28χρονη Βιτάλια Ντιαντσένκο με την Αυστραλή νικήτρια του US Open, Σαμάνθα Στόσουρ, που είναι γνωστή για τους ογκώδεις μύες της κατά την διάρκεια των αγώνων.

Το άρθρο επαίνεσε την Ντιαντσένκο για τον «χρόνο που περνά στο γυμναστήριο» παρά το γεγονός ότι έχασε τον αγώνα αλλά και την μέτρια σταδιοδρομία της στο επαγγελματικό τένις ενώ κάποιοι έφτασαν στο σημείο να την συγκρίνουν ακόμη και με την διάσημη Ρωσίδα τενίστρια, Μαρία Σαράποβα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.