ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Η Ουκρανή που θα μας κάνει… να αγαπήσουμε το τένις – Ξεπέρασε μέχρι και την Μ.Σαράποβα (φώτο)

Η Ουκρανή που θα μας κάνει… να αγαπήσουμε το τένις – Ξεπέρασε μέχρι και την Μ.Σαράποβα (φώτο)

Ακόμα και αυτοί που δεν είναι οπαδοί του τένις θα το αγαπήσουν μόλις δουν την Ουκρανή, Νταϊάνα Γιαστρέμσκα. Που αν και ακόμα δεν έχει κλείσει τα 20 χρόνια της έχει σκαρφαλώσει στο νούμερο 21 της παγκόσμιας κατάταξης.

Η νεαρή τενίστρια που έχει φτάσει ήδη στο Νο21 της παγκόσμιας κατάταξης και έχει κατακτήσει 3 τίτλους στην καριέρα της απασχολεί τον κόσμο και για τις φωτογραφήσεις της.

Είναι συχνά εξώφυλλο σε περιοδικά στη χώρα της και όχι μόνο και η τελευταία της φωτογράφηση μ’ ένα κόκκινο κορμάκι έχει γίνει… viral στα social media. Στην Νταϊάνα αρέσει αυτό το παιχνίδι με το φακό αλλά παραμένει πάντα πιστή στη μεγάλη της αγάπη, που είναι το τένις.

Από μικρή ξεχώρισε στο τένις και μάλιστα το 2016 έφτασε στον τελικό στο Wimbledon στα Juniors ενώ ως γυναίκα έχει μια συμμετοχή σε προημιτελικό στο Australian Open.

https://www.instagram.com/p/Bs-UGS8lwxw

https://www.instagram.com/p/B_zfXzdD7-t

https://www.instagram.com/p/BphHpitFmp1

https://www.instagram.com/p/BzYUjxboA1N

https://www.instagram.com/p/B8gZpsiJfUW

https://www.instagram.com/p/B3hFG4Zj9J5

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.instagram.com/p/B5fpyh6ABNf

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.