Ο Ζ. Τοντ είδε τον Μ. Σουμάχερ και δήλωσε πως «παλεύει»

Ο Ζ. Τοντ είδε τον Μ. Σουμάχερ και δήλωσε πως «παλεύει»

Ο Ζαν Τοντ αποκάλυψε πως είδε το Μίκαελ Σουμάχερ πριν από μία εβδομάδα και μίλησε για τη «μάχη» που δίνει τα τελευταία χρόνια, μετά το σοβαρό ατύχημα που του συνέβη κάνοντας σκι το Δεκέμβριο του 2013 στις πλαγιές του Μεριμπέλ, στη Σαβοΐα.

Ο άνθρωπος που -μαζί με το Γερμανό πιλότο- απογείωσε τη Ferrari, κι ένας εξ αυτών που βοήθησαν σημαντικά στην εξέλιξη και τη γιγάντωση του μηχανοκίνητου αθλητισμού, ασκεί πλέον διοίκηση από τη θέση του προέδρου της FIA.

Από την Ουγγαρία, όπου βρίσκονται συγκεντρωμένες όλες οι ομάδες για το πρώτο γκραν πρι της φετινής σεζόν στη Φόρμουλα 1, παραδέχθηκε: «Είδα το Μίκαελ την προηγούμενη εβδομάδα. Παλεύει. Ελπίζω ότι ο κόσμος θα είναι σε θέση να τον δει ξανά. Για αυτό δουλεύουν αυτός και η οικογένειά του».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ρωτήθηκε και για το ποιον θεωρεί κορυφαίο οδηγό όλων των εποχών κι απάντησε: «Αγαπώ το Μίκαελ, αλλά είναι αδύνατο να πούμε ποιος είναι ο καλύτερος όλων. Υπάρχουν ο Χουάν Μανουέλ Φάντζιο, ο Τζιμ Κλαρκ, ο Άιρτον Σένα και ο Μίκαελ. Μπορείς απλά να σκεφτείς αυτό το θέμα από την άποψη του ποιος είναι ο καλύτερος στην εποχή του. Ξέρω ότι μπορεί ο Λιούις Χάμιλτον να “σπάσει” το ρεκόρ του Μίκαελ σε επίπεδο παγκοσμίων πρωταθλημάτων. Η Mercedes έχει όλα τα συστατικά για να το καταφέρει. Ειλικρινά, όμως, δεν με απασχολεί».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.