ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Στον «αέρα» εκ νέου οι Ολυμπιακοί Αγώνες λόγω αύξησης των κρουσμάτων στο Τόκιο

Στον «αέρα» εκ νέου οι Ολυμπιακοί Αγώνες λόγω αύξησης των κρουσμάτων στο Τόκιο

Η αύξηση των κρουσμάτων τις τελευταίες ημέρες στην Ιαπωνία και πιο συγκεκριμένα στο Τόκιο φαίνεται να επηρεάζουν τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Έχουμε μπροστά μας σχεδόν μισό χρόνο, όμως οι διοργανωτές έχουν αρχίσει ήδη να ανησυχούν, λόγω του κορωνοϊού.

Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, στο Τόκιο ανακοινώθηκαν 1.300 νέα κρούσματα κορωνοϊού και κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει τι θα ακολουθήσει μέχρι το καλοκαίρι. Κι όλα αυτά ενώ οι οικονομικές συνέπειες της πανδημίας έχουν κοστίσει πολύ στη χώρα. Ήδη, η ιαπωνική κυβέρνηση έχει δαπανήσει για την προστασία της δημόσιας υγείας 900 εκατομμύρια, ποσό διόλου αμελητέο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα συμβόλαια των χορηγών για τους Ολυμπιακούς Αγώνες ισχύουν ακόμα, ωστόσο αν υπάρξει νέα αναβολή, τα πράγματα θα είναι δύσκολα για την οικονομία της χώρας. Οι Ιάπωνες διοργανωτές έχουν λάβει τα απαραίτητα μέτρα για να διαφυλάξουν την υγεία των αθλητών και των όποιων θεατών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.