ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Ήττα και αποκλεισμός για τον Σ.Τσιτσιπά στη Σανγκάη

Παρότι “πάλεψε” το παιχνίδι ισοφάρισε στο δεύτερο σετ και επέστρεψε από μπρέικ στο τρίτο σετ

Ήττα και αποκλεισμός για τον Σ.Τσιτσιπά στη Σανγκάη

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ηττήθηκε με 2-1 σετ (6-4, 3-6, 7-5) από τον Γάλλο, Ουγκό Ουμπέρ (Νο34 στον κόσμο) στη Σανγκάη και αποκλείστηκε στο δεύτερο γύρο του Shangai Masters.

Παρότι “πάλεψε” το παιχνίδι, ισοφάρισε στο δεύτερο σετ και επέστρεψε από μπρέικ στο τρίτο σετ, ο Στέφανος Τσιτσιπάς (Νο6) δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την ανατροπή και γνώρισε μία ακόμη ήττα από τον Ουμπέρ, ο οποίος “μετράει” πλέον 3/4 κόντρα στον κορυφαίο Έλληνα τενίστα.

Το παιχνίδι

Στη Σανγκάη, ο Ουμπέρ αιφνιδίασε τον Τσιτσιπά και του έκανε το πρώτο μπρέικ με το… καλημέρα στο ματς, για να προηγηθεί με 2-0 και να μη χάσει το προβάδισμα μέχρι τέλους, αφού ο Στέφανος τον “πίεσε” μόνο σε ένα σέρβις γκέιμ και έτσι επέτρεψε εύκολα το 6-4 και το 1-0 στο παιχνίδι.

Στο δεύτερο σετ, ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας αντέδρασε και με δικό του μπρέικ στο 4ο γκέιμ, κατάφερε να “κλείσει” άνετα το σετ με 6-3, ισοφαρίζοντας σε 1-1 τον Ουμπέρ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Γάλλος “απάντησε” ξανά στο τρίτο και καθοριστικό σετ, παίρνοντας και πάλι από νωρίς το προβάδισμα, αλλά αυτή τη φορά ο Τσιτσιπάς κατάφερε να επανέλθει με δικό του μπρέικ και να φέρει το ματς στα ίσια. Λίγο πριν το τάι μπρέικ όμως, ο Ουμπέρ έκανε και δεύτερο μπρέικ για να “κλείσει” το ματς και να πάρει τη νίκη και την πρόκριση για τον τρίτο γύρο του Shangai Masters.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.