ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Σίνερ – Μεντβέντεφ 2-1: Εκτός τελικού στο ATP Finals ο Ρώσος τενίστας

Ο αγώνας κράτησε 2,5 ώρες

Σίνερ – Μεντβέντεφ 2-1: Εκτός τελικού στο ATP Finals ο Ρώσος τενίστας

Ο Γιανίκ Σίνερ επικράτησε 2-1 σετ(6-3, 6-7, 6-1) του Ντανιίλ Μεντβέντεφ, με τον Ιταλό τενίστα να προκρίνεται στον τελικό του ATP Finals, σε ένα παιχνίδι που διήρκησε 2,5 ώρες.

Ο Γιανίκ Σίνερ μετά από ένα σπουδαίο παιχνίδι απέναντι στον Ντανιίλ Μεντβέντεφ, πήρε τη νίκη με 2-1 σετ(6-3, 6-7, 6-1) και προκρίθηκε στον τελικό του ATP Finals.

Με αυτή την πρόκριση ο Ιταλός τενίστας θα δώσει το μεγαλύτερο τελικό της καριέρας του, με τον Σίνερ να περιμένει το νικητή του ζευγαριού Νόβακ Τζόκοβιτς – Κάρλος Αλκαράθ για να μάθει ποιον θα αντιμετωπίσει την Κυριακή (19/11 στις 19:00).

Με την τέταρτη συνεχόμενη νίκη του (προηγήθηκαν αυτές επί των Τσιτσιπά, Τζόκοβιτς και Ρουν) o Σίνερ απέδειξε ότι η πορεία του στην διοργάνωση μόνο τυχαία δεν είναι.

Μάλιστα σε περίπτωση που καταφέρει να κατακτήσει το τρόπαιο, τότε θα γράψει ιστορία, καθώς θα γίνει ο πρώτος Ιταλός που τα καταφέρνει, στα 54 χρόνια λειτουργίας του θεσμού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εκτός αυτού θα δει τον τραπεζικό του λογαριασμό να αυξάνεται αρκετά, καθώς θα λάβει το υπέρογκο ποσό των 4.801.500 δολαρίων, το μεγαλύτερο ποσό που έχει δοθεί στα χρονικά του τένις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.