Στέφανος Τσιτσιπάς: Αποσύρθηκε από το τουρνουά του Ακαπούλκο λόγω τραυματισμού στον ώμο

Ανακοίνωσε ότι δεν θα συμμετάσχει στο Μεξικό

Στέφανος Τσιτσιπάς: Αποσύρθηκε από το τουρνουά του Ακαπούλκο λόγω τραυματισμού στον ώμο

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν θα συμμετάσχει τελικά στο τουρνουά του Ακαπούλκο, όπως ανακοίνωσε με story στον λογαριασμό του στο Instagram, καθώς αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα τραυματισμού στον ώμο του, μετά το Australian Open.

Ο 24χρονος Έλληνας αισθάνθηκε ενοχλήσεις στη διάρκεια του Australian Open, ωστόσο, συνέχισε στο τουρνουά έως το τέλος, ενώ αγωνίστηκε πρόσφατα και στο τουρνουά του Ρότερνταμ, όπου αποκλείστηκε νωρίς από τον Γιανίκ Σίνερ.

Προτίμησε, όμως, να μη ρισκάρει άλλο και πήρε την απόφαση να μην ταξιδέψει στο Μεξικό για το «Abierto Mexicano». Με δεδομένο ότι ακολουθούν στις ΗΠΑ τα δύο πρώτα Masters της σεζόν, σε Καλιφόρνια και Μαϊάμι, είναι ακόμη άγνωστο εάν θα προλάβει να είναι έτοιμος.

Ο Τσιτσιπάς, δε, παράλληλα με την ανακοίνωση έστειλε κι άλλο ένα μήνυμα στους διοργανωτές ενός εκ των αγαπημένων του τουρνουά στο σιρκουΐ: «Μέχρι να ξανασυναντηθούμε να λάμπετε όπως ο ήλιος που ζεσταίνει τις παραλίες σας».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.