ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αστέρας Τρίπολης – Ολυμπιακός 0-0: Ισοπαλία και πρώτη απώλεια βαθμών για τους Πειραιώτες

Με μοιραίο τον Ελ Αραμπί που έχασε σημαντικές ευκαιρίες για γκολ

Αστέρας Τρίπολης – Ολυμπιακός 0-0: Ισοπαλία και πρώτη απώλεια βαθμών για τους Πειραιώτες

Χωρίς τέρματα (0-0) τελείωσε ο αγώνας του Αστέρα Τρίπολης με τον Ολυμπιακό, ο οποίος έριξε την αυλαία της 2ης αγωνιστικής στη Super League.

Οι Πειραιώτες «κόλλησαν» στην Αρκαδία, δεν κατάφεραν να βρουν κάποιο τέρμα, στις ευκαιρίες που δημιούργησαν και έτσι ήρθε η πρώτη τους απώλεια βαθμών στο πρωτάθλημα της Super League. «Μοιραίος» για τους πρωταθλητές Ελλάδας στάθηκε ο Ελ Αραμπί, ο οποίος έχασε δύο μεγάλες ευκαιρίες για να πετύχει κάποιο τέρμα.

Ο Αστέρας Τρίπολης έφερε τη δεύτερη ισοπαλία του, έπειτα από την πρεμιέρα και το εντυπωσιακό 3-3 στον Βόλο, ενώ ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να διπλασιάσει τις νίκες του, μετά το 2-0 κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, στο ματς της 1ης αγωνιστικής που έγινε στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Το πρώτο 45λεπτο στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» δεν είχε πολλές φάσεις και δεν παίχτηκε καλό ποδόσφαιρο. Οι φιλοξενούμενοι είχαν την κατοχή της μπάλας, καλύτερη κυκλοφορία, αλλά επιθετικά ήταν… αόρατοι. Οι γηπεδούχοι, από την πλευρά τους, αμύνθηκαν εξαιρετικά, κρατώντας τις γραμμές τους κοντά τη μία με την άλλη.

Η πρώτη αξιόλογη φάση στο ματς σημειώθηκε στο 3ο λεπτό, για λογαριασμό των Αρκάδων, με τον Μπαράλες να πιάνει το σουτ μέσα στην περιοχή και να στέλνει τη μπάλα άουτ.

Ο Ολυμπιακός απείλησε στο 41′, όταν μετά από γύρισμα του Μασούρα στην «καρδιά» της μεγάλης περιοχής κι ενώ ο Ελ Αραμπί ετοιμαζόταν να σκοράρει, την τελευταία στιγμή ο Καστάνο απομάκρυνε τη μπάλα.

Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους ο Μαροκινός έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 1-0, όταν το σουτ που επιχείρησε από το σημείο του πέναλτι βρήκε στο πόδι αμυντικού των γηπεδούχων.

Καλύτερος ο Ολυμπιακός στην επανάληψη, αλλά δεν απέφυγε την πρώτη απώλεια βαθμών στη Super League
Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος στο δεύτερο ημίχρονο. Πίεσε από νωρίς και δημιούργησε τις προϋποθέσεις για να σκοράρει, χάνοντας την πρώτη του ευκαιρία στο 58′ με το σουτ του Χουάνγκ να περνά κόρνερ.

Λίγα λεπτά σε μία από τις λιγοστές του αντεπιθέσεις στην επανάληψη, ο Αστέρας σκόραρε με τον Πίτσου στο 63′, αλλά ο διαιτητής Καραντώνης δεν μέτρησε το γκολ, θεωρώντας ότι υπήρξε επιθετικό φάουλ που προηγήθηκε από τον Μπενίτο στον Άβιλα.

Έξι λεπτά πριν το 90′ ο Ελ Αραμπί έχασε νέα ευκαιρία να βάλει μπροστά στο σκορ τον Ολυμπιακό, με την καρφωτή κεφαλιά που έπιασε από τη σέντρα του Βαλμπουενά να στέλνει τη μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Αστέρας Τρίπολης – Ολυμπιακός 0-0

Αστέρας Τρίπολης (Ηρακλής Μεταξάς): Παπαδόπουλος, Άλβαρες, Καρμόνα (46′ Μπενίτο), Ατιένζα, Καστάνο, Στάνκο, Γκαρντάβσκι (70′ Ριέρα), Μπερτόλιο (61′ Τζουκάνοβιτς), Τιλίκα (60΄ Μπαρτόλο), Μπαράλες, Μουνάφο (11′ λ.τρ. Ρούμπεν Γκαρσία).

Ολυμπιακός (Κάρλος Κορμπεράν): Βατσλίκ, Σισέ, Μπα, Άβιλα, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά (81′ Κούντε), Χουάνγκ, Ραντζέλοβιτς (69′ Ροντρίγκες), Ζινγκερνάγκελ (60′ Βαλμπουενά), Μασούρας (70′ Ουί Τζο Χουάνγκ), Ελ Αραμπί.

Super League: Τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ιωνικός – Λεβαδειακός 0-0
ΠΑΣ Γιάννινα – Λαμία 1-1
ΑΕΚ – ΝΠΣ Βόλος 0-1
Παναιτωλικός – Άρης 3-1
ΟΦΗ – Παναθηναϊκός 0-2
ΠΑΟΚ – Ατρόμητος 2-1
Αστέρας Τρίπολης – Ολυμπιακός 0-0
Super League: Η βαθμολογία μετά από δύο αγώνες
Παναθηναϊκός 6
ΠΑΟΚ 6
ΝΠΣ Βόλος 4
Ολυμπιακός 4
Παναιτωλικός 3
Ατρόμητος 3
ΑΕΚ 3
Άρης 3
Αστέρας Τρίπολης 2
Ιωνικός 1
ΠΑΣ Γιάννινα 1
Λαμία 1
Λεβαδειακός 1
ΟΦΗ 0

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.