ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ρεαλ Μαδρίτης Vs Ατλέτικο Μαδρίτης- Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για τον τελικό

Ρεαλ Μαδρίτης Vs Ατλέτικο Μαδρίτης- Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για τον τελικό

Η αναμονή σιγά, σιγά οδεύει προς το τέλος της και πλέον μπαίνουμε στην τελική ευθεία για το μεγάλο ποδοσφαιρικό ραντεβού που θα βρει αντιμέτωπες την Ρεάλ και την Ατλέτικο, με τις δύο ομάδες της Μαδρίτης να διεκδικούν τον τίτλο της πρωταθλήτριας Ευρώπης.

Κι αν οι οπαδοί των δύο ομάδων σιγά, σιγά μεταφέρονται από τις πλατείες της πόλης προς το Σαν Σίρο για να μπουν κι αυτοί στο κλίμα του τελικού, οι άνθρωποι των δύο ομάδων ξεκίνησαν από νωρίς το… ζέσταμα καθώς προέκυψε θέμα με το πότισμα του αγωνιστικού χώρου.

Οι δύο ομάδες αλλά και οι άνθρωποι της UEFA γνώριζαν εκ των προτέρων ότι ο αγωνιστικός χώρος του Σαν Σίρο δεν είναι και στην καλύτερη του κατάσταση και στην τελευταία σύσκεψη που έγινε προέκυψε διαφωνία για το πόσες φορές πρέπει να ποτιστεί το γήπεδο.

Οι πληροφορίες διίστανται, ωστόσο η τελική απόφαση της UEFA να ποτιστεί το χόρτο μόνο μια φορά άφησε παραπονούμενες και τις δύο φιναλίστ καθώς η Ρεάλ φέρεται να είχε ζητήσει τρεις και η Ατλέτικο δύο.

Γεμίζουν οι κερκίδες

Από τις 18:45 που άνοιξαν οι πόρτες του Σαν Σίρο δεν χρειάστηκαν παρά λίγα λεπτά για να δημιουργηθούν οι πρώτοι πυρήνες των οπαδών της Ατλέτικο που φαίνεται να είναι πιο ανυπόμονοι απ’ αυτούς της Ρεάλ.

Μάλιστα οι οπαδοί των ‘ροχιμπλάνκος’  έχουν ετοιμάσει κι ένα ξεχωριστό κορεό το οποίο θα παρουσιάσουν αμέσως μετά το σόου της τελετής έναρξης στο οποίο όπως είναι γνωστό θα πρωταγωνιστήσουν η Αλίσια Κιζ κι ο Αντρέα Μποτσέλι.

Οι προβλέψεις των Old Stars

Σε ένα από τα πολλά χάπενινγκς που διοργάνωσε η UEFA στο Μιλάνο με αφορμή τον τελικό, ήταν κι ο αγώνας επίδειξης 5χ5 στον οποίο συμμετείχαν τεράστιες μορφές του πρόσφατου παρελθόντος…

Ρομπέρτο Κάρλος, Ντέκο, Ματέους, Μιγιάτοβιτς, Βερόν και πολλοί άλλοι πρόσφεραν ένα ξεχωριστό θέαμα στους χιλιάδες οπαδούς των δύο ομάδων, αλλά και των ντόπιων, ενώ καθ’ οδόν για το γήπεδο οι περισσότεροι απ’ αυτούς έδωσαν τα προγνωστικά τους για το αποτέλεσμα του τελικού.

Οι προτιμήσεις ήταν μοιρασμένες αν και απ’ ότι φάνηκε οι περισσότεροι πιστεύουν ότι θα υπάρχουν γκολ με εξαίρεση τον Ντέγιαν Στάνκοβιτς που βλέπει 0-0 και επικράτηση της Ατλέτικο στα πέναλτι.

Νίκη της Ρεάλ βλέπουν οι Πιρέζ (3-1), Ματέους (2-1), Σαλγκάδο (3-1), ενώ νίκη της Ατλέτικο πιστεύουν οι Ντέκο (1-2), Μπαΐα (0-1), Βερόν (0-1), Στάνκοβιτς (0-0 και 3-4 στα πέναλτι)

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.