ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Σπουδαία διάκριση για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό – Στις 30 κορυφαίες ομάδες του Champions League

Σπουδαία διάκριση για Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό – Στις 30 κορυφαίες ομάδες του Champions League

Μία σπουδαία διάκριση για τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, καθώς βρίσκονται στους 30 κορυφαίους συλλόγους του UEFA Champions League.

Η επίσημη ιστοσελίδα της UEFA δημοσίευσε τη λίστα με τους 30 κορυφαίους συλλόγους στην ιστορία του Κυπέλλου Πρωταθλητριών/Champions League από το 1955.

Στη λίστα, που καταρτίστηκε βάσει των αποτελεσμάτων, βρίσκονται και δυο ελληνικές ομάδες.

Ο Ολυμπιακός είναι στην 23η θέση και ο Παναθηναϊκός στην 29η θέση.

Οι «ερυθρόλευκοι» μετρούν 33 συμμετοχές στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, έχοντας δώσει 180 ματς, έχοντας 64 νίκες, 33 ισοπαλίες και 83 ήττες, ενώ τα γκολ υπέρ – κατά είναι 216-275, έχοντας 161 πόντους.

Από την πλευρά τους, οι «πράσινοι» έχουν 28 συμμετοχές με 157 αγώνες, έχοντας 49 νίκες, 45 ισοπαλίες και 63 ήττες, ενώ τα τέρματα είναι 182-214, έχοντας 143 πόντους.

Στην κορυφή η «βασίλισσα»

Δεν αποτελεί έκπληξη φυσικά πως στην πρώτη θέση είναι η πολυνίκης του θεσμού με 13 κατακτήσεις, Ρεάλ Μαδρίτης, έχοντας κερδίσει ένα τρόπαιο ανά 34 ματς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στη 2η θέση είναι η Μπάγερν Μονάχου, στην 3η η Μπαρτσελόνα και ακολουθούν Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Γιουβέντους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.