ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Champions League: Με αυστηρούς περιορισμούς η παρουσία οπαδών στον τελικό

Champions League: Με αυστηρούς περιορισμούς η παρουσία οπαδών στον τελικό

Η υπουργός Εσωτερικών της Πορτογαλίας γνωστοποίησε ότι οι Άγγλοι φίλαθλοι που θα βρεθούν στην χώρα θα πρέπει να τηρούν τους αυστηρούς περιορισμούς στον τελικό του Champions League.

Οι φίλαθλοι των Μάντσεστερ Σίτι και Τσέλσι αλλά και οι μαγαζάτορες του Πόρτο μάλλον δεν ευχαριστήθηκαν καθόλου με τα όσα πληροφορήθηκαν για τον τελικό του Champions League που θα φιλοξενηθεί στις 29 Μαΐου στην πόλη της Πορτογαλίας.

Η υπουργός Εσωτερικών της πορτογαλικής κυβέρνησης, Μαριάνα Βιέιρα ντα Σίλβα, ξεκαθάρισε πως οι Άγγλοι εκδρομείς του τελικού δεν μπορούν να καθίσουν στη χώρα πάνω από 24 ώρες.

«Οι άνθρωποι που θα έρθουν για τον τελικό του Champions League θα επιστρέψουν αυθημερόν, έχοντας μαζί τους τεστ και σε κατάσταση “φούσκας”. Δηλαδή, θα φτάσουν με τσάρτερ και θα κατευθυνθούν σε έναν χώρο αναμονής» εξήγησε η ντα Σίλβα.

«Κατόπιν, θα πάνε στο στάδιο και μετά στο αεροδρόμιο, θα μείνουν σε πορτογαλικό έδαφος λιγότερο από ένα 24ωρο, σε “φούσκα” και θα κάνουν υποχρεωτικά τεστ, αρχικά, προτού επιβιβαστούν στο αεροπλάνο» πρόσθεσε, ξεκαθαρίζοντας ότι αυτά ισχύουν για όσους φιλάθλους έχουν εισιτήριο και όχι γενικά για όσους οπαδούς έρθουν στο Πόρτο από την Αγγλία.

Οι δυο φιναλίστ θα πάρουν από 6.000 εισιτήρια αλλά μέσα στο γήπεδο θα καθορίσουν οι Πορτογάλοι το που θα καθίσουν βάσει των πρωτοκόλλων υγιεινής.

Υπενθυμίζουμε πως αρχικά ο τελικός επρόκειτο να γίνει στην Κωνσταντινούπολη, όμως άλλαξε, καθώς η Τουρκία είναι στην «κόκκινη λίστα» της Βρετανίας λόγω της έξαρσης της πανδημίας στη γείτονα χώρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.