ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Europa League: Έχουν «φύγει» 23.000 εισιτήρια για το Ολυμπιακός – Φράιμπουργκ

Tο «Γ.Καραϊσκάκης» αναμένεται να είναι γεμάτο στο παιχνίδι της του Ολυμπιακού με τη Φράιμποργκ

Europa League: Έχουν «φύγει» 23.000 εισιτήρια για το Ολυμπιακός – Φράιμπουργκ

Έχουν ήδη φύγει 23.000 εισιτήρια για το παιχνίδι της Πέμπτης (15/9, 19.45) του Ολυμπιακού με την  Φράιμπουργκ για την 2η αγωνιστική του Europa League. 

H διάθεση των εισιτηρίων συνεχίζεται ηλεκτρονικά όλο το 24ωρο.

Επίσης, εισιτήρια θα διατίθενται την Τετάρτη (14/9) από τα εκδοτήρια του «Γ. Καραϊσκάκης» από 10.00 έως 18.00 και την Πέμπτη (15/9), ανήμερα του αγώνα με τη Φράιμπουργκ, από τις 10.00 έως την έναρξη της αναμέτρησης, από τα εκδοτήρια της Θύρας 25 στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

O Ολυμπιακός ηττήθηκε με 2-1 από τη Ναντ στη Γαλλία στην πρεμιέρα και θέλει να πάρει τους πρώτους του βαθμούς απέναντι στους Γερμανούς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.