ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

ΗΠΑ: Σκοπεύουν να φιλοξενήσουν τελικό Champions League – Η UEFA το βλέπει ευνοϊκά

Το ποδόσφαιρο στις ΗΠΑ παρουσιάζει ανάπτυξη

ΗΠΑ: Σκοπεύουν να φιλοξενήσουν τελικό Champions League – Η UEFA το βλέπει ευνοϊκά

Οι Aμερικανοί θέλουν να φιλοξενήσουν τελικό του Champions League στις ΗΠΑ, προοπτική που αντιμετωπίζουν θετικά η UEFA και η ECA (ευρωπαϊκή ένωση συλλόγων).

Αυτό αποκαλύπτει σήμερα η ισπανική εφημερίδα «As», σημειώνοντας ότι «όλο και περισσότεροι σημαντικοί τελικοί και τουρνουά παίζονται στις ΗΠΑ, αλλά από τη χώρα λείπει το… κερασάκι στην τούρτα, ο τελικός του Champions League, που δεν έφυγε ποτέ από τη “Γηραιά Ήπειρο”, μία πρόκληση σε όλα τα επίπεδα».

Αναφέρεται ότι ο οικονομικός αντίκτυπος θα είναι μεγάλος, κάνοντας «την UEFA να το βλέπει ευνοϊκά και την ECA, που την επόμενη εβδομάδα έχει Γενική Συνέλευση στην Κωνσταντινούπολη, να τάσσεται υπέρ».

Να σημειωθεί ότι η UEFA μόλις πούλησε τα δικαιώματά της για τις ΗΠΑ σε CBS, Viacom και Paramount για 1,5 δισεκατομμύρια δολάρια, ποσό που αναμένεται να αυξηθεί με την αλλαγή του κορυφαίου τουρνουά από το 2024.

Το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026 θα διεξαχθεί σε ΗΠΑ, Καναδά και Μεξικό, το επόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων… βαδίζει προς τις ΗΠΑ, ενώ τα τελευταία χρόνια έχουν πραγματοποιηθεί και τουρνουά από άλλες συνομοσπονδίες, όπως το Copa América και το Gold Cup.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το ποδόσφαιρο στις ΗΠΑ παρουσιάζει ανάπτυξη. Είναι χαρακτηριστικό ότι 22 από τους 28 συλλόγους του MLS έχουν ήδη γήπεδα ειδικά για ποδόσφαιρο που δεν επαναχρησιμοποιούνται από άλλα αθλήματα, όπως γινόταν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.