ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Ζημιά στο τερέν του γηπέδου του OPAP ARENA σε τρία σημεία

Άσχημη η εικόνα του χορταριού του γηπέδου της ΑΕΚ

Ζημιά στο τερέν του γηπέδου του OPAP ARENA σε τρία σημεία

Προβληματισμό δημιουργεί η εικόνα του τερέν του γηπέδου της ΑΕΚ στην αναμέτρηση με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ, καθώς φαίνεται ότι το τερέν έχει υποστεί ζημιές σε τουλάχιστον τρία σημεία. 

Όπως είναι εμφανέστατο και από την τηλεοπτική μετάδοση, αλλά και σε όλους όσους βρίσκονται στο γήπεδο, υπάρχουν κομμάτια με κενά στο χορτάρι.

Συγκεκριμένα τα δύο είναι στο κέντρο του γηπέδου, ένα αριστερά και ένα δεξιά, ενώ υπάρχει και ένα κομμάτι στο ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής.

Άνθρωποι της ΠΑΕ ΑΕΚ εξέφρασαν την ενόχλησή τους όταν ερωτήθηκαν επί του θέματος και δεν έδωσαν καμία απάντηση για την κακή κατάσταση του αγωνιστικού χώρου. Να θυμίσουμε ότι αναφερόμαστε σε ένα γήπεδο που δεν έχει ούτε έναν χρόνο ζωής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.