ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ: «Δεν υπάρχουν λόγια για τον κόσμο του ΠΑΟΚ»

Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ: «Δεν υπάρχουν λόγια για τον κόσμο του ΠΑΟΚ»

Πανευτυχής για τη νίκη του ΠΑΟΚ στο Ντόρτμουντ ήταν ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ. Ο Βούλγαρος άσος μιλώντας μετά το ματς στάθηκε στην εξαιρετική αμυντική λειτουργία της ομάδας του, ενώ έπλεξε και το εγκώμιο του κόσμου.

«Προσπαθήσαμε ως ομάδα, αμυνθήκαμε ως ομάδα, πετύχαμε το γκολ και ήταν αρκετό για εμάς. Εύχομαι ότι θα μας δώσει την ψυχολογία που θέλουμε, γιατί έχουμε καλούς νεαρούς παίκτες. Δείξαμε ότι μπορούμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Στην Ελλάδα βέβαια είναι λίγο διαφορετικά τα πράγματα από την Ευρώπη», είπε, ενώ όταν ρωτήθηκε για τους φιλάθλους επεσήμανε: «Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψεις αυτό που έγινε με τον κόσμο, είναι απερίγραπτο». Τέλος, έδωσε πολλά συγχαρητήρια στους αμυντικούς και στον Γλύκο για την εξαιρετική τους παρουσία.

Για το σπουδαίο αποτέλεσμα του ΠΑΟΚ στο «Βεστφάλεν» μίλησε και ο Γκάρι Ροντρίγκεζ.

 Ο επιθετικός από το Πράσινο Ακρωτήρι σημείωσε: «Είναι πολύ καλό αποτέλεσμα απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα. Αμυνθήκαμε και επιτεθήκαμε σωστά, ήταν πολύ καλό για μας που κάναμε τόσο καλή εμφάνιση. Κλειδί της νίκης ήταν η πολύ καλή οργάνωση που είχαμε. Βγάλαμε σωστές αντεπιθέσεις και παίξαμε όπως ακριβώς έπρεπε». 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

 Για τον κόσμο, αλλά και το ότι θα μπορούσε και ο ίδιος να σκοράρει: «Αφιερώνουμε τη νίκη στους οπαδούς μας, που ήρθαν και μας υποστήριξαν. Σίγουρα θα μπορούσα κι εγώ να σκοράρω. Μου άρεσε πολύ το γκολ του Μακ. Ήταν εξαιρετικός συνδυασμός και μας έδωσε μεγάλη νίκη». 

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.