ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μπάτε – ΠΑΟΚ 1-4: Έβαλε πλώρη για πρόκριση – Άνετο πέρασμα για το Δικέφαλο του Βορρά

Μπάτε – ΠΑΟΚ 1-4: Έβαλε πλώρη για πρόκριση –  Άνετο πέρασμα για το Δικέφαλο του Βορρά

Θρίαμβος για τον Δικέφαλο του Βορρά επικρατώντας άνετα με 1-4 της Μπάτε, κάνοντας αποφασιστικό βήμα πρόκρισης στην επόμενη φάση του Europa League.

Σπουδαία εμφάνιση έκανε στη Λευκορωσία ο ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League. Συνέτριψε με 4-1 τη ΜΠΑΤΕ Μπορίσοβ και κατέκτησε τους πρώτους τρεις βαθμούς στο γκρουπ. Τα τρία γκολ του Δικεφάλου είχαν σημειωθεί έως το 17ο λεπτό. Καταπληκτικός ο Λέο Ζαμπά με δύο γκολ και δύο ασίστ.

Live εξέλιξη:

Ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση στη Λευκορωσία. Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 4-1 και βρίσκεται στη δεύτερη θέση του ομίλου του πίσω από την Τσέλσι.

94′ Τελευταίο σουτ στο ματς από τον Βιεϊρίνια με τη μπάλα να φεύγει έξω.

90′ Μπήκαμε στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης. Τέσσερα θα είναι τα λεπτά που θα παίξουν ακόμα οι δυο ομάδες.

89′ Ωραία ενέργεια του Μπίσεσβαρ μέσα στην περιοχή και πλασέ με το δεξί με τη μπάλα να βρίσκει στη συμβολή των δυο δοκαριών.

85′ Αλλαγή για τον ΠΑΟΚ, τρίτη, με τον Βιεϊρίνια να μπαίνει ως δεξί χαφ αντί του Ζαμπά.

79′ Σουτ από τον Μαουρίσιο με τον γκολκίπερ της Μπατέ να μπλοκάρει.

76′ Τρίτη αλλαγή για την Μπατέ. Εκτός ο Στάσεβιτς και στη θέση του ο Γκορντέιτσουκ.

76΄ Αλλαγή για τον ΠΑΟΚ. Εκτός ο Πρίγιοβιτς και στη θέση του ο Ακπόμ.

73′ ΓΚΟΛ Τέταρτο γκολ για τον ΠΑΟΚ με τον Πέλκα 1-4. Ο ΠΑΟΚ βγήκε ωραία στην επίθεση με τον Ζαμπά να δίνει στον Πέλκα ο οποίος με σουτ από το ύψος της περιοχής έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

https://twitter.com/sport24/status/1047948518458109957

71′ Δεύτερη αλλαγή για την Μπατέ. Θα βγει ο Ντραγκούν και θα μπει ο 37χρονος Χλεμπ με θητεία σε Άρσεναλ και Μπαρτσελόνα.

70′ Πρώτη αλλαγή για τον ΠΑΟΚ. Εκτός ο Λημνιός και στη θέση του θα περάσει ο Μπίσεσβαρ.

68′ Πρώτη τελική του ΠΑΟΚ στο δεύτερο μέρος. Ο Πρίγιοβιτς έγινε αποδέκτης της μπάλας, γύρισε, έκανε και το σουτ αλλά η μπάλα κόντραρε και έφυγε κόρνερ.

61′ ΓΚΟΛ Μειώνει η Μπατέ σε 1-3. Σε σέντρα από τα αριστερά ο Σκάβις πήρε την κεφαλιά, η μπάλα βρήκε στον ώμο του Κρέσπο άλλαξε πορεία και ο Πασχαλάκγης δεν μπόρεσε να διώξει και να γλιτώσει τον ΠΑΟΚ από τη μείωση του σκορ.

https://twitter.com/sport24/status/1047945581631614976

59′ Αλλαγή για την Μπατέ. Εκτός ο Τουόμινεν και στη θέση του ο Σκάβις.

54′ Καλή στιγμή για την Μπατέ από προσπάθεια του Ντραγκούν αλλά η μπάλα θα κοντράρει και θα φύγει κόρνερ.

53′ Σέντρα από τα δεξιά και κεφαλιά του Πρίγιοβιτς που θα στείλει τη μπάλα έξω.

47′ Τρομερή διαγώνια μπαλιά για τον Πέλκα ο οποίος δεν μπόρεσε να κάνει το κοντρόλ για να στείλει τη μπάλα εν συνεχεία στα δίχτυα.

46′ Πρώτη κίτρινη στο ματς. Θα τη δει ο Βολόντκο.

46′ Ξεκινάει το δεύτερο μέρος με τον ΠΑΟΚ στη σέντρα. Χωρίς αλλαγές οι δυο ομάδες.

45′ Ημίχρονο στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ. Η ομάδα του Λουτσέσκου προηγείται με 0-3 έχοντας κάνει ένα φανταστικό εικοσάλεπτο.

40′ Έχουμε έναν τραυματισμό τιυ Βαρέλα και μικρή διακοπή στο ματς.

37′ Ωραία ενέργεια του Ζαμπά από τα αριστερά με τη σέντρα του όμως να μην είναι τόσο καλή προς τον Πρίγιοβιτς.

35′ Ο ΠΑΟΚ δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα να ελέγξει το ρυθμό της αναμέτρησης και να διαχειριστεί αυτό το 3-0 υπέρ του.

28′ Προσπαθεί και πάλι ο ΠΑΟΚ με τον Ζαμπά από τα αριστερά με τον Βραζιλιάνο να κόβεται όμως.

25′ Πανέμορφη σέντρα του Λημνιού από τα δεξιά προς τον Πρίγιοβιτς αλλά έδιωξε η άμυνα της Μπατέ σε κόρνερ.

17′ ΓΚΟΛ Τρίτο γκολ για τον ΠΑΟΚ με τον Ζαμπά. Πανέμορφη αντεπίθεση για τον ΠΑΟΚ με τον Μαουρίσιο να κατεβάζει τη μπάλα, να δίνει αριστερά στον Ζαμπά που μπήκε στην περιοχή και με πανέμορφο πλασέ έκανε το 0-3.

https://twitter.com/sport24/status/1047930462465916928

11′ ΓΚΟΛ Δεύτερο γκολ για τον ΠΑΟΚ με τον Ζαμπά. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός έκανε μια πολύ ωραία ενέργεια από τα αριστερά πέρασε τον αντίπαλο του, μπήκε στην περιοχή και έκανε το σουτ με τη μπάλα να βρίσκει στον Φιλιπένκο και έκανε το 0-2.

https://twitter.com/sport24/status/1047930205095055361

6′ ΓΚΟΛ Ανοίγει το σκορ ο ΠΑΟΚ με τον Πρίγιοβιτς 0-1. Ο Ζαμπά από τα αριστερά έκανε τη σέντρα προς τον Πρίγιοβιτς ο οποίος στο πρώτο δοκάρι πήρε την κεφαλιά και άνοιξε το σκορ.

https://twitter.com/sport24/status/1047927933594206212

1′ Πρώτη απειλή για την Μπάτε με κεφαλιά του Ίβανιτς και τον Πασχαλάκη να μπλοκάρει.

1′ Έναρξη αγώνα

Συνθέσεις:

Μπάτε: Σχερμπίτσκι, Αλεξέι Ρίος, Φιλιπένκο, Πολιάκοφ, Βολόντκο, Μπάγκα, Ντράγκουν, Γιαμπλόνσκι, Ιβάνιτς, Στάσεβιτς, Τουόμινεν.

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκη, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Τόσκα, Μαουρίσιο, Κάνιας, Λημνιό, Ζαμπά, Πέλκα και Πρίγιοβιτς.

Την πρώτη του νίκη στη φάση των ομίλων του Europa League θέλει να πάρει ο ΠΑΟΚ ο οποίος δοκιμάζεται στην έδρα της ΜΠΑΤΕ Μπορίσοβ.

Η Μπάτε στο πρώτο παιχνίδι των ομίλων είχε κερδίσει την Βίντι εκτός έδρας με 2-0 και ο ΠΑΟΚ έχασε με 1-0 από την Τσέλσι στην Τούμπα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.