ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Europa League: Αποκλείστηκε ο Ολυμπιακός, έχασε 1-0 στο Κίεβο από την Ντιναμό (βίντεο)

Europa League: Αποκλείστηκε ο Ολυμπιακός, έχασε 1-0 στο Κίεβο από την Ντιναμό (βίντεο)

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την φετινή του πορεία στο Εuropa League καθώς αποκλείστηκε από τη Ντιναμό Κιέβου χάνοντας στον επαναληπτικό της φάσης των 32 με 1-0 (2-2 στον πρώτο αγώνα).

Οι «ερυθρόλευκοι» σε ακόμη έναν αγώνα έχασαν κλασσικές ευκαιρίες για να σκοράρουν αλλά από την στιγμή που δεν το κατάφεραν η ουκρανική ομάδα χωρίς να δείξει ιδιαίτερες αρετές κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Στο 32′ ο Μικολένκο έκανε την σέντρα και ο Σολ με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Αυτό το τέρμα αποσυντόνισε τους Πειραιώτες και έδωσε την ευκαιρία στους γηπεδούχους να κυνηγήσουν και ένα δεύτερο τέρμα.

Στην επανάληψη ο Μαρτίνς πέρασε στον αγωνιστικό χώρο τον Μασούρα, ο οποίος δημιούργησε δύο μεγάλες ευκαιρίες. Αρχικά στο 51′ ο Τοροσίδης έβγαλε την σέντρα, αλλά η κεφαλιά του Μασούρα πέρασε ελάχιστα άουτ. Στο 64′ ο Ελληνας άσος έπιασε το δυνατό σουτ, αλλά ο Μπόικο απέκρουσε σωτήρια κρατώντας το μηδέν για την ομάδα τους.

Στο 74′ ο Ολυμπιακός έφτασε μια ανάσα από το γκολ, αλλά και πάλι ο Μπόικο είπε «όχι». Ο Μασούρας έβγαλε εκπληκτικά στον Χασάν, αλλά ο τερματοφύλακας της Ντιναμό έδιωξε σωτήρια.

Στο 87′ ο Γκερερο βρέθηκε απέναντι από τον Μπόικο, αλλά ο τερματοφύλακας της Ντιναμό έσωσε ξανά την ομάδα του!

Κάρτες: Κετζιόρα, Βέρμπιτς, Σεπέλιεφ- Ποντένσε, Σισέ, Γκερέρο, Τοροσίδης

Ντιναμό Κιέβου (Χάτσκεβιτς): Μπόικο, Βέρμπιτς (90+1′ Ρουσούν), Σεπέλιεφ, Σολ (90+1′ Αλιμένκοφ), Σαπαρένκο (76′ Γκάρμας), Τσιχάνκοβ, Μικολένκο, Μπούρντα, Μπουγιάλσκι, Σαμπάνοβ, Κετζιόρα

Ολυμπιακός (Μαρτίνς): Σα, Τοροσίδης, Μεριά, Σισέ, Τσιμίκας, Μπουχαλάκης (65′ Μπουχαλάκης), Γκιλιέρμε, Ποντένσε, Ζιλ Ντίας (46′ Μασούρας), Φορτούνης (65′ Γκερέρο), Χάσαν

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.